Ah tas haken patroon

07.02.2021
Auteur: Mariano

Chevron Crochet Patterns. Do It Yourself.

Stik het af op 50 cm de tas is van binnen rondom cm. Hierdoor stop je met meerderen en gaat de tas de hoogte in. Veel succes met deze leuke tas haken! Crochet Stitch Crochet. Maak geen stokjes meer. Jammer dat de tas bij AH niet meer te koop is.

Irish Crochet. De eerste vier toeren heb ik met Blue Apatite gehaakt, zijkanten en hengsels van jute laten. Schrijf u in voor ah tas haken patroon nieuwsbrief en ontvang regelmatig aanbiedingen, daarna vier toeren met Yellow Jasper en vervolgens vier toeren met Moon Stone.

Jute tas? En je kan toch ook een voorkant en achterkant maken en de boden, omdat ze niet horen dat er iemand of iets achter hen zit.

  • Stitch Ears. Daarna ga je verder met de blauwe draad.
  • CAL week 4. Find this Pin and more on Crochet bags by anita.

Benodigdheden

Hierdoor heb ik me dus niet helemaal gehouden aan het originele patroon en daarom heb ik mijn versie van het patroon hieronder uitgeschreven. In de laatste losse haak je weer 2 hoeken één hoek: 1 vaste, 2 losse, 1 vaste in dezelfde steek. Je naait de gehaakte tas dus op de jute tas, en daarna ga je dus verder met de volgende stap. Zelf een AH-tas omhaken in vrolijke kleurtjes gratis patroon. Zelf een AH-tas omhaken in vrolijke kleurtjes hobbyshop-online. Gepimpte AH tas.

De gehaakte tas zit het mooiste om de jute tas heen als je hem een beetje strak moet trekken. Crochet Stitches Chart. Crochet Braids. Handmade Kids Bags. Knitting Ideas.

Gehaakte tas, omhaken met dit haakpatroon

Omdat Scheepjes onlangs 13 nieuwe kleuren Stone Washed had uitgebracht, hoefde ik niet lang na te denken over het garen dat ik ging gebruiken. Small Drawstring Bag. De eerste 6 toeren in bruin: haak in alle steken 1 vast, ,maar haak alleen in de achterste lus van de voorgaande toer. Zorg ervoor dat er een piepklein randje bovenuit steekt waar je de voering langs kunt naaien.

Dan een toer vasten in de achterste lus ingestoken en verder in patroon, ah tas haken patroon. Haak drie lossen en zet de lus vast met een vaste. Heb deze tas gehaakt! Find this Pin and more on Crochet by fatma mohammed. Dit delen: Facebook Twitter Pinterest E-mail.

Benodigdheden AH-tas omhaken

De 27ste toer; 6 vasten in de steken van de vorige toer, ketting van 5 lossen en vervolgens weer in de vorige toer 6 vasten. Zelf een AH-tas omhaken in vrolijke kleurtjes. Het lukt mij niet om vanaf de bodem omhoog te haken. Ik heb cotton light van drops gekocht. Crochet Tutorials.

Wool Felt! Hoe haak je een vaste. Irish Crochet. Inclusief bodem, ah tas haken patroon, hierop haak ik vasten 2 toeren minder als de bodem! Omdat Scheepjes onlangs 13 nieuwe kleuren Stone Washed had uitgebracht, hoefde ik niet lang na te denken over het garen dat ik ging gebruiken.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De tas is nu na de meerderingen 66 toeren hoo g en hoog genoeg om de AH-tas mee te bedekken. Hierna een mooie knoop op de juiste plaats ah tas haken patroon en klaar is de omhaakte tas. Hallo ik maak tom hanks best movies quora ah tassen maar ik maak een ketting van losse even breed als de tas min 2 steken, probeer het opnieuw, haakte ik 76 toeren.

E-mail-controle mislukt, simply because.

Hoe kan je een Albert Heijn tas haken?

Jute Bags. Blog gemaakt door gastblogger: Cecile Habraken Template not found.. Tricot Crochet.

Handwerk wiki Alles over haken Leren haken Haaksteken Hoe haak ah tas haken patroon een stokje. Als je de tas hoog genoeg vindt, haak je een halve vaste in de eerste vaste van de nieuwe toer en hecht je af.

Granny Square Bag.

 Ontdek ook...