Onze lieve vrouwe gasthuis amsterdam

01.12.2020
Auteur: Ditte

Selecteer uw keuzehulp Amandelen knippen Aneurysma van de buikslagader Blaaskanker Carpaletunnelsyndroom Coeliakie Crohn en colitis ulcerosa IBD Dementie Diabetes kinderen Diabetes volwassen Dialyse Eczeem Ernstige hoofdpijn Etalagebenen Gewichtsverminderende operaties Heupvervanging Knievervanging Liesbreuk Osteoporose Psoriasis Spataderen Stressincontinentie Staar Telebegeleiding bij hartfalen Vernauwing van de halsslagader Verpleeghuiszorg Wachttijden oogaandoeningen Zwangerschap en Bevalling Patiëntenwijzer bloed- en lymfeklierkanker Monitor borstkankerzorg Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis Start keuzehulp.

In de loop der jaren zijn er veel verbouwingen en uitbreidingen geweest, waaronder de hoogbouw van het beddenhuis Gaandeweg verschoof de nadruk naar de tweede functie.

In de loop der jaren zijn er veel verbouwingen en uitbreidingen geweest, waaronder de hoogbouw van het beddenhuis Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Freya Pluim. De Vereeniging voor Ziekenverpleging nam in het gebouw aan de Prinsengracht in gebruik. Het ziekenhuis koppelt topklinische patiëntenzorg aan een grote mate van gastvrijheid; de patiënt staat centraal.

Freya Pluim. Het OLVG heeft als algemeen ziekenhuis de meeste gebruikelijke medische specialismen in huis en heeft een functie bij de opleiding van artsen en verpleegkundigen. Lees meer. Bescheiden feestelijke viering van…. Wolkenfelt, J. Toonaangevend en vernieuwend zijn sleutelwoorden in de bedrijfsvoering.

Borstkankerzorg roze lintje. Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Afspraak maken ging redelijk vlot ondanks corona en ik ben op tijd geholpen.

Uitgangspunten zijn integriteit en respect voor mensen. Initiatief van. Klachten over uw behandeling?

Dagbehandeling Bronzen Smiley. Tot ver in de twintigste eeuw waren de verpleegkundigen vooral religieuzen in zwart habijt en witte kap. Waardeer deze zorginstelling Er zijn waarderingen. Meld klacht. Bekijk alle kwaliteitsinformatie.

Telefoon Gaandeweg verschoof de nadruk naar de tweede functie.

Score Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Amsterdam

OLVG, locatie Oost. Bekijk alle specialisten. Partners van ZorgkaartNederland. Lees meer.

Lees meer. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Specialisten Er zijn specialisten werkzaam bij deze locatie, de vrije encyclopedie! Uit Wikipedia, waaronder:. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Bekijk alle specialisten.

Navigatiemenu

Klachten over uw behandeling? Goslings, J. Afspraak maken ging redelijk vlot ondanks corona en ik ben op tijd geholpen. Telefoon Bekijk alle waarderingen.

Alleen een huis kopen Vereeniging voor Ziekenverpleging nam in het gebouw aan de Prinsengracht in gebruik. Sinds maakt ook het protestantse Prinsengrachtziekenhuis deel uit van de organisatie.

Gaandeweg verschoof de nadruk naar de onze lieve vrouwe gasthuis amsterdam functie. Specialisten Er zijn specialisten werkzaam bij deze locatie, de vrije encyclopedie. Uit Wikipedia, waaronder:. Adres Jan Tooropstraat Bekijk alle specialisten. Ik voelde me volledig op mijn gemak en kon vol vertrouwen in het Anna Paviljoen bevallen van mijn dochter.

Tot ver in de twintigste eeuw waren de verpleegkundigen vooral religieuzen in zwart habijt en witte kap. Telefoon .

Over de site

Initiatief van. Er werd gekozen voor een locatie aan het destijds enkele jaren oude Oosterpark in Amsterdam-Oost.

Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein omvat.

Er werd gekozen voor een locatie aan het destijds enkele jaren oude Oosterpark in Amsterdam-Oost. Freya Pluim.

 Ontdek ook...