Ah recepten zomerse chili con carne

25.01.2021
Auteur: Sevil

Moet ik het vervangen of gewoon weglaten? Chili sin Carne is denk ik echt al 12 jaar mijn favoriete maaltijd eerst met carne, toen ik nog vlees at.

Dat is het idee van alles in je keukenmachine pleuren! Caesar salade. Ben nu aan het koken.. Makkelijk eten voor makkelijke dagen. Deze avond stond deze chili sin carne op het menu. Wat ik eigenlijk altijd doe, hehe.

Bij Allerhande doen we daar natuurlijk graag aan mee. Nogmaals erg lekker. Best pittig. Caesar salade. Dit gezonde gerecht zit vol bonen, groente en mager gehakt en serveer je met een frisse korianderspread en zilvervliesrijst.

Ah ja, dat klopt!
  • Je houdt waarschijnlijk guacemole over. Bereiding Bekijk het volledige recept.
  • Ik denk dat mijn verkering er vanavond blij van wordt!

Schep op de borden en serveer met de verse rijst,  guacemole, verse koriander en tortillachips! Laat de keukenmachine ik gebruik al jaren dit eenvoudige hakmolentje draaien totdat het een gladde massa is geworden.

I loooove chili con carne! Chili opwarmen? Tip:  Probeer ook eens onze chili con carne wraps! Deze chili con carne past daar perfect bij!

  • Ik ga dit proberen zonder vlees, met misschien een extra blikje bonen?
  • Ik hou van dit gerecht!

Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje, de rode peper en de knoflook aan. Voor een echt intense smaak kun je - geloof het of niet - aan je chili con carne ook chocolade en lyrics we will rock you toevoegen. Dit is geloof ik het enige wat mijn vader kan koken, haha, ah recepten zomerse chili con carne, a topic that interested me about as much as the mating habits of ants.

Meer inspiratie. Wat eten we vandaag! Gaat morgen gemaakt worden.

De kids vonden het niet lekker… helaas! En ach, misschien een lekker Mexicaans biertje erbij op het balkon of in de tuin? Let op: de gezeefde tomaten moet je in de pan een beetje prakken.

Sowieso lekker gesmuld. Laat je me weten wat je van het recept vond. Maak het zelf liever met zwarte bonen, al is met kidneybonen ook niks mis. En de gezeefde tomaten… Bedoel je niet gepelde tomaten.

Meer uit Amerika.

Wat ga je doen?

Smaakte heerlijk, ik heb naast de vermelde ingrediënten nog paprika, wortel en appel doorgegaan voor de vitamientjes. En inderdaad heel, heel pittig. Overigens, inderdaad: guacamole overhouden, hoe dan?!

En de gezeefde tomaten… Bedoel je niet gepelde tomaten. Een tijdje geleden had ik het over mijn favoriete comfortfood, in Texas serveert. Winkels Zakelijk Klantenservice. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laat je me weten wat je van het recept vond. Chili con carne maken?

Laatste recepten

De kids vonden het niet lekker… helaas! Gaat morgen gemaakt worden! Winkels Zakelijk Klantenservice. Deze chili con carne past daar perfect bij!

Wat eten we vandaag. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Lekker en Simpel.

 Ontdek ook...