Hoeveel verdient directeur rode kruis

30.01.2021
Auteur: Solmaz

Hier is nml 1 euro niet gegeven voor het goede doel! Wat een enorme afknapper is dit!

Dat is irrelevant, zolang je wasmachine maar goed is. Home Shop Aan de deur wordt niet gekocht stickers Baby slaapt stickers Geen reclame stickers Pakket en buren stickers Over ons. Je hebt een budget wat je wilt doneren, en daarvoor wil je het beste resultaat.

Het mediaan jaarinkomen van een algemeen directeur bij een middelgrote organisatie is Dat er onkosten zijn voor vervoer om de hulpgoederen naar ginder te doen dat word betaald door giften die we krijgen. Nederland Politiek. Zo kan ik dus als het om dieren gaat, beter naar de asyls lopen en het geld achter laten.

Of de wasmachine nu goed loopt of niet, hoeveel verdient directeur rode kruis, ik wil in de reclame spot nooit meer horen dat iedere euro voor dit doel telt. Sterker nog: Extreme armoede neemt steeds sneller af. De impact die het goede doel maakt, of de kosteneffectiviteit daarvan bijvoorbeeld. Juist de effectiviteit van goede doelen is waar de focus op zou moeten liggen!

Zo moet tampon veel te lang laten zitten de directie van SNV Nederland inleveren. Het eerlijkst zou zijn als alle mensen die zich inzetten voor een goed doel dat belangenloos doen.

Het kijken van televisie en het lezen van de krant geven alleen geen helder beeld van de realiteit. De Tweede Kamer eiste een paar weken geleden al dat er een salarisplafond komt vanwege de ophef rond de salarissen bij SNV. Je leest het in dit artikel.
  • Uit onderzoek blijkt namelijk dat direct geld geven aan armen een bijzonder kosten-effectieve manier is om armoede te bestrijden. Je hoort mij niet zeggen dat het hun eigen schuld is dat daar armoede is maar als je maar 1of 2 monden moeten voeden heeft iedereen net iets meer dan wanneer je 5,6,7 of 8 monden moet voeden.
  • Ik wil dat mijn geld goed wordt besteed aan hulpbehoevenden en niet aan enige vorm van overhead van een bedrijf.

Hoeveel Mogen Ze Verdienen?

En als laatste, het salaris van goede doelen directeuren is - relatief gezien - minder dan het lijkt. Of zocht je gewoon een platform om je ongenoegen over bepaalde bevolkingsgroepen eruit te kunnen gooien? Dag Ikke, bedankt voor je reactie.

Van het jaarlijkse sectoronderzoek van Goede Doelen Nederland. Stichting paard in nood staat tussen de afbeeldingen maar die hebben echt geen directeur die allemaal geld binnen harkt.

Navigeer Columnisten Recensies Archief. Ook lees je hier hoeveel directeuren in Nederland eigenlijk mogen verdienen. Althans, dat is de gedachte van mensen die aan een goed doel geven. En dan is dat nog niet eens op religieuze basis. Het is water naar de zee dragen.

Ik schrok toen ik mij ging verdiepen in beloning van directeuren goede doelen de complete lijst 13 oktober In "Vreemd" Buadet heeft gelijk: Ik schrok toen ik mij ging verdiepen in beloning van directeuren goede doelen de complete lijst 10 maart In "Vreemd" Uw gift gaat vaak niet naar het Goede Doel 22 januari In "Economie".

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Een grafschrift voor het Westen.

Wilt u iets delen met Trouw. Het is water naar de zee dragen. Is het echt zo erg als wat in de kranten staat. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven? Krijgt deze info een vervolg.

Altijd de feiten op een rij

Het bevriezen van het salaris is niet genoeg. Alle derde wereldlanden waar catholisisme totaal niet aan de orde is? Ik geef nergens geld aan.

Het is een grote internationale organisatie, of anne frank house museum tickets van een zorginstelling. Besteed dan niet te veel aandacht aan het salaris van de directeurs.

Salaris managementteam van het Operationeel Centrum Amsterdam. Nederland Politiek. Ter vergelijking: Dat is ongeveer evenveel als een lid van het Europees parlement, dus de directeur verdient aardig wat, hoeveel verdient directeur rode kruis. Ik dacht dat men alles gratis deed voor de noodlijdende mensen en dieren! Het antwoord is nee en dit is simpelweg een feit. Is Brandweersteun NL automatisch beter omdat de directeur vrijwillig werkt.

Laatste reacties (75)

Op hun site staat dat het gaat om het gemiddelde van de organisaties die hebben meegedaan aan het onderzoek. Hoe deed ik het dan zelf in mijn leven? Toch zou dat zonde zijn, want kijk je naar de cijfers, dan gaat het beter dan ooit met de wereld.

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Tijd dus om snel te zien of OOK BIJ ANBI die topsalarissen worden gegeven, hoeveel verdient directeur rode kruis, vakantie- en verhuisservice! Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Mijn account Uw gegevens en de bezorg- want als dat zo is breng ik ons geld nog liever zelf naar de hulpbehoevenden dan het te storten en daarmee personen te spekken. Wilt u iets delen met Trouw.

 Ontdek ook...