Ik wil een auto kopen in duitsland

06.02.2021
Auteur: Gerrit

Een auto importeren van Duitsland kan gedaan worden via een transportbedrijf of u kunt zelf een oplegger huren om de wagen mee te vervoeren. Geen nood, we onthouden je voorkeur zodat je dit slechts éénmaal hoeft te doen

Het invoeren van een Duitse auto gaat in de volgende stappen. Een tweedehands auto kopen in Duitsland geef je een hoop keus omdat er zoveel aanbod is. Het zal je verbazen hoeveel verkopers net voor het weekend graag nog even een extra verkoop op willen schrijven.

Hij heeft recent bij jullie een auto geïmporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Na het lezen van deze pagina weet ook jij hoe je met veel voordeel een Duitse auto importeert.

Wat is een Jahreswagen of Werksdienstwagen. Let op dat je zonder kentekenplaten, dus ook niet met eendagskenteken,  niet op de openbare weg mag parkeren. In samenwerking met de grootste autosite van Duitsland mobile.

Website oogt verouderd rapporten niet. Waarom een auto importeren uit Duitsland De import van occasions blijft ik wil een auto kopen in duitsland stijgen. Mocht de auto bij het ophalen tegenvallen dan kunmt u nog steeds onder de koop uit.

Vaak zijn dit jonggebruikte auto's van merkdealers die dikwijls ook nog onder de Europees geldende fabrieksgarantie vallen. Let op dat de overeenkomst het volgende bevat: de beschrijving van het gekochte voertuig, informatie over de koper en de verkoper, het te betalen bedrag, de eventueel verschuldigde btw en een overzicht van de documenten die je tijdens de aankoop hebt gekregen. Dus al het Duitse aanbod in uw eigen taal!

Welke mogelijkheden heb ik bij een auto importeren uit Duitsland?

Neem dan iemand mee die verstand heeft van auto's. Neem dan contact met ons op of vraag meteen een gratis kostenindicatie met BPM berekening aan. Heb je het chassisnummer en overweeg je om de auto te kopen, dan is ons advies om de historie te checken d.

Belangrijk om rekening mee te houden is dat je met een eendagsketeken niet op de openbare weg mag parkeren. Maak altijd een kopie van het buitenlands kenteken en het CVO. Bouwjaar Selecteer bouwjaar.

Er staan flinke boetes op.

Direct online een BPM indicatie Heeft u een auto gevonden op het van der valk hotel nijmegenlent. Model Selecteer model. Heb je al eens van Jahreswagen of Werksdienstwagen gehoord. Als je dit aangeeft bij de BPM krijg je een flinke korting. We importeren deze zo voordelig mogelijk en voorkomen dat je te veel BPM betaalt of andere onnodige kosten maakt.

De auto zelf gevonden via Internet. Je kan online een afspraak maken.

3. Hoe vind je de beste Duitse autosites?

Allereerst gaat dit om betrouwbaarheid. Dan surf je aangemeld verder en wijzigt er niets aan je instellingen. Je bent bijna klaar!

Een wagen uit Duitsland importeren is natuurlijk helemaal nieuw voor je. Naast het aangeven van uw auto bij de douane is het ook belangrijk dat u uw auto laat keuren. Het beste is om een afspraak voor de schouwing te maken, want het ndagskenteken is ook echt maar een dag geldig.

Hij heeft recent bij jullie een auto gemporteerd en was zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en flexibiliteit bij zijn aankoop. Vul alstublieft een vliegen naar marokko tanger e-mailadres in, ik wil een auto kopen in duitsland.

Post navigation

Een tweedehands wagen aanschaffen in Nederland is natuurlijk gemakkelijk en dichtbij. Meer aanbod betekent lagere vraagprijzen. Vul weblink advertentie in. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy.

Dit houdt in dat als er iets kapot gaat  in het derde jaar  wat onder de normale garantie valt hiervan nog een flink gedeelte wordt vergoed door de fabriekant.

Voor de sticker moet je bij het douanekantoor de factuur van aankoop van het voertuig, het certificaat van registratie en een geldig identiteitsbewijs laten zien. All Rights Reserved. Zowel ik wil een auto kopen in duitsland particuliere als zakelijke klanten heeft dit een hoop voordelen. Met dit bewijs kan je kentekenplaten laten maken. Inschrijven op nieuwsbrief? Een auto kopen in Duitsland. Gratis de waarde van jouw auto opvragen. Hoe vind je de beste Duitse autosites. Zijn de banden versleten kan je een lager bod uitbrengen.

Wat is de beste keus?

Een alternatief is het vervoeren van de auto op een autotrailer. Toets een zoekopdracht op Google in en je krijgt een waslijst van websites waar je naar jouw droomauto kunt zoeken. Dan is het slim om even over de grens te kijken en uw auto te kopen in Duitsland. Je bent verplicht om de rest-BPM te betalen van jouw nieuwe auto uit Duitsland.

Een handmatige BPM berekening o. Ook hierop staan de km stand vermeld. Om dat te vermijden moet je tot de grens met de Duitse kenteken rijden.

 Ontdek ook...