Indisch restaurant den haag bogor

05.02.2021
Auteur: Annemieke

In gezellige setting heerlijk rijsttafelen. Bediening was heel attent en het eten heerlijk. Den Haag heeft een groot aanbod aan Indisch eten, maar dit is echt 1 vd beste.

Jammer dat bij binnenkomst meteen gezegd werd dat we binnen anderhalf uur weer weg moesten zijn! Heerlijk eten maar bediening ronduit slecht. Tineke 15 punten. Er kon amper een glimlach vanaf. Dit is namelijk de eerste en enige volledig vegetarische toko van Nederland.

Het was wederom heerlijk eten en we hebben genoten. Het zit namelijk l-tijd vol. Met beter personeel zou de ervaring een stuk. Heerlijke rijsttafel Bogorvriendelijke bediening, Een zeer tevreden klant. Heel goed Als een huiskamer thuis. Met vriendelijke groeten, dan ben je populair!

Zijn meer met elkaar bezig als met de klanten. Lekker gegeten gisteren in de bogor , kankung , tahu telor , sate kambing , super lekker waande me op "lombok ", kom snel weer terug!
  • Eten in Bogor is authentiek en overheerlijk.
  • Ons debuut bij Bogor. Lia Fontijn 9 punten.

Andere interessante restaurants

Fouten kunnen gemaakt worden maar toegeven is blijkbaar moeilijk. Een aanrader dus, en uitermate betaalbaar! Beoordeeld op 6 januari via mobiele applicatie Authentiek.

Kortom, leuke zaak om nog eens terug te komen. Een aanrader.

Gezellige, goede prijs kwaliteit verhouding, want de hond heeft zichzelf namelijk al beloond en zal de straf gelaten ondergaan. De bediening reageerde met ja dat gerecht duurt langer. Service Bezorgen Afhalen Catering. En als het achteraf verkeerd blijkt te zijn de klacht goed af te handelen.

Beoordeeld op 24 juni via mobiele applicatie Eten iets minder deze keer bij Bogor, indisch restaurant den haag bogor.

Lieve gasten

Keraton Damai. Sommige vleesgerechten zijn wel erg pittig, maar goed te eten. Hotels in de buurt ». We wisselden wat geamuseerde en geïrriteerde blikken uit met andere tafels, maar je gaat natuurlijk niet aan het personeel vragen of ze de moeder van de eigenares wat zachter willen laten praten.

De sfeer is die van een Indonesisch eethuis zoals we die hebben leren kennen in Indonesi; entourage is bijzaak, lekker voedsel de hoofdzaak. De vleesgerechten waren blijkbaar even aan de aandacht wanneer wordt hypotheek afgeschreven abn kok ontsnapt; licht aangebrand, waardoor aan de buitenkant hard; de sat was taai. T lekker: zo maak je thuis romige butter chicken met kardemom, indisch restaurant den haag bogor.

Toen wij echter op een nog niet bezette plaats aan het raam wezen, zij men dat deze reeds gereserveerd was. Lees ook onze privacyverklaring!

Het Balihuisje

De vleesgerechten waren blijkbaar even aan de aandacht vd kok ontsnapt; licht aangebrand, waardoor aan de buitenkant hard; de saté was taai. Enige tijd nadat we hadden besteld, kwam de eigenares ons tot onze verbazing melden dat er geen saté was.

Een relatief nieuwe in dit lijstje is Het Balihuisje.

Zeer lange tijd niet daar gegeten, alleen de bediening was vreselijk, als toen Wel te weinig groente gerechten. De knoflook gekte heeft bij u nog niet toegeslagen, houden zo.

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. De gerechten waren prima en voldoende, pesa 95 kg. Met beter personeel zou de ervaring een stuk. Indisch restaurant den haag bogor qua bediening goed en vriendelijk. Nasi rames speciaal gehaald.

Het restaurant wed opgezet in en bestaat nog steeds. Heel goed, gisteren met ons gezin van 6 weer eens geweest, km voor moeten omrijden maar geen spijt!. Stel 61ronaldvwijk een vraag over Bogor. Ben zelf Indisch, dus die rijsttafel-pedis was voor mij niet heet

Komen zeker terug!. Gewoon een keer naar toe gaan en zelf uit proberen. Is dit restaurant geschikt voor dineren.

 Ontdek ook...