Ziggo go speelt niet af op tablet

07.02.2021
Auteur: Winesh

Op de zolder in je eigen huis. Ziggo GO app voor Iphone en Ipad. Zie je geen storing?

Stap 2 De Apple TV schakel je in door allereerst de televisie aan te zetten. Die corona app is een matig succes. Zou U mij daarbij kunnen helpen? Werkt Ziggo GO niet helemaal lekker? Het enige wat je nu nog hoeft te doen om Ziggo Go naar je tv te streamen is: Kies een tv zender in de Ziggo Go app Open de Ziggo Go app op je iPhone of iPad en kies een zender die je wilt kijken. Kortom: kijk wat je wilt, waar je wilt.

Klik op het Airplay icoontje bovenaan het scherm Zo ziet het Airplay icoontje eruit rechts bovenin het scherm. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Echter op tablet ineens niet meer. Gebruik je voor het eerst de Ziggo Go app dan moet je eerst even inloggen met je Ziggo account? Download de app op je smartphone of tablet. Ik heb de laatste download en die geeft aan : 4.

Is er geen storing? Ga zelf aan de slag

Dan zie ik de zenders maar kan dan niet verder. Doe ik iets fout? Registreren Heb je al een account? Waar je bent maakt niet uit. Copyright © Liberty Global.

  • Op de zolder in je eigen huis. Jammer genoeg is de ontvangst van Ziggo een groot probleem!
  • Eerste keer?

Kan geld overmaken giro sint maarten iemand uitleggen waarom mijn iphone wel in het buitenland te gebruiken is met de ziggo go app en mijn apple tv ziggo go app niet werkt in het buitenland.

Geen wifi! Heb je al een storingscheck gedaan. Werkt prima geen problemen. Afspelen lukt niet. We hebben de oplossingen voor de meest voorkomende problemen voor je verzameld!

Apple TV aanzetten

Ga zelf aan de slag. Is het apparaat geroot? Mijn Ziggo.

Is het apparaat geroot. Dat kost je niets extra. Wat je nodig hebt en hoe je kan kijken leggen we je graag uit. Versie 2.

Lost dit het probleem niet op. Het zij zo.

Registreren

Hier kan Ziggo niet s veel aan doen. Ik gebruikte de Ziggo Windows 10 app ook niet, dus zit er niet mee. On- en offline. Je kijkt direct tv. Kijk dan eens op onze Community.

  • Dit wilde ik nog, en passant, hierbij ventileren.
  • Arie 10 Jul -
  • Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.
  • Zie je tijdens live tv kijken via Ziggo GO het ondertitelings icoontje niet in beeld?

Ga zelf aan de slag. We werken hard aan een oplossing hiervoor? Ons netwerk van specialisten en klanten denken graag met je mee en weten misschien wel het antwoord op je vraag. Met je mobiel en tablet in je hand, overal binnen de Europese Unie. Groet,Arjen van Ziggo. Gewoon prutsers bij Ziggo.

Wat nu. Maar daar weer niet op Firefox en wel op Microsoft Edge.

Chromecast-problemen

Helaas is alles up to date bij mij maar krijg bericht dat deze video niet af te spelen is. Over Ziggo. Lees dan ook even dit artikel waarin wordt uitgelegd hoe je Ziggo Go op je tv kunt kijken met de Google Chromecast. Ik ben ingelogd, maar ik kan niets bekijken.

Alles over. Voortaan kijk je tv gewoon waar je bent, surf- en luisterplezier. Groet,Arjen van Ziggo.

 Ontdek ook...