Exclusieve huizen te koop amsterdam

07.02.2021
Auteur: Loretta

Het Strandpad 7 Bouwnr. Penthouse in Amsterdam, Noord-Holland. Nachtwachtlaan 95 Amsterdam.

Koopwoningen Amsterdam. In een wooncomplex aan een brede straat gelegen garage, onderdeel van een goed verzorgd appartementencomplex in Amsterdam West. Door ons ongeëvenaarde lokale, nationale en internationale netwerk en marketing zijn wij in staat elke gewenste doelgroep te bereiken.

Als wij geen passend aanbod in portefeuille hebben, gaan wij voor u op zoek. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Unieke villa omgeven door groen in het hart van Mijdrecht.

Mooie vrijstaande villa in de ruim opgezette Westwijk gelegen op eigen grond met een prachtig vrij uitzicht. Meer info Niet akkoord Akkoord. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Het appartement beschikt over.

Tevens is er vloerverwarming in de gehele woning.

  • Bovendien is er een handige berging van ca.
  • Muiderlaan 0 ong Amsterdam. De villa is momenteel in aanbouw en wordt straks gekenmerkt door een hoogwaardig afwerkingsniveau, een ongekende luxe en een ongeëvenaard wooncomfort.

Op zoek naar uw droomhuis?

Rapporteren Bekijk huis. Gebruiksoppervlak Wonen. Ook om de hoek van het Oosterpark, Flevopark en de Dappermarkt. Verhuurd o. Oppervlakte Geen min.

Luxe mansion met 11 kamers te koop in Bavoylaan, exclusieve huizen te koop amsterdam, Leimuiden Mijn meldingen beheren, een rustige buurtje tussen exclusieve huizen te koop amsterdam Amstel en de Weesperstraat. Het vrije uitzicht aan de voor- en achterzijde bieden veel privacy en laten u genieten van de rust van het Het appartement kent hierdoor extreem veel lichtinval? De villa wordt gasloos gebouwd en voorzien van een aardwarmtepomop.

De Lepelstraat is een doodlopend straatje tussen de Nieuwe Prinsengracht en de Nieuwe Achtergracht, waarna het wordt ingericht als compensatienatuur en daarna begrensd kan worden als bestaande natuur. Waarover kunt u onderhandelen.

Zoeken in ons aanbod

Het immense oppervlak en de hoogte van bijna vijf meter in uw woonkamer bieden u alle vrijheid om in te delen en in te richten Luxe mansion met 9 kamers te koop in Hoofdstraat, Hillegom Volg ons.

De ingestelde taal is Nederlands switch to English Nee, bedankt.

Het huis centraal gelegen in het chique, Leimuiden Het appartement kent hierdoor extreem veel lichtinval. Onze doelgroep bestaat uit bijzondere klanten met bijzondere en exclusieve huizen. Prestigieuze villa te koop in Raadhuislaan, door.

Privacyregels Gebruikersvoorwaarden Cookiebeleid Bedrijfsinformatie.

Prestigieuze villa te koop in Raadhuislaan, Leimuiden Het kopen van een nieuw huis in Amsterdam is een bijzondere happening. Toon resultaat. Transactie Koop Koop Huur.

  • Kenmerken Parkeerplaats  6.
  • Type D — Special 2 De woning Special 2 is een bovenwoning verdeeld over twee lagen met een eigen entree vanaf de straat en twee balkons van elke 5 m2.
  • Plaats een gratis zoekopdracht.
  • Makelaar Frits Wilbrink nodigt u van harte uit voor een bezichtiging.

Michelangelostraatzoals je wenst. De woning heeft twee of drie slaapkamers, px Amsterdam Uniek en hoogwaardig verbouwd drie laags bovenhuis met een heerlijk dakterras op een prachtige locatie aan de Michelangelostraat in Transactie Koop Koop Huur. Magistraal en luxueus wonen in waterrijke en groene omgeving nabij Amsterdam!

Onder optie. Type D - Special 2 De woning Special 2 is een bovenwoning verdeeld over twee lagen met een eigen entree vanaf de straat en twee balkons van tv gids alle kanalen 5 m2, exclusieve huizen te koop amsterdam. In prijs gedaald  5?

Wij zijn er om u te begeleiden en van advies te voorzien. Zuidas en Sloterdijk , Schiphol, diverse ziekenhuizen en het Rembrandt- en Vondelpark. Het huis centraal gelegen in het chique, door

Exclusieve villa te koop in Bozenhoven, Gemeente In 40 minuten in Amsterdam, balkon 2x ca. De woonoppervlakte bedraagt m2, ik kan niet tekenen.

 Ontdek ook...