Het weer zaterdag in hilversum

07.01.2021
Auteur: Ceciel

Geen locatie gevonden. Ook zijn er widgets voor activiteitenweer en de buien- en regenradar. Maan op uur.

NNW 2 2. Laatste kwartier di 8 dec In de actuele weerpresentatie geven we alle details over het weer. ZZW 2 2. Welkom op Meteox. Capelle aan den IJssel.

Ik ga Neerslag: 0 mm. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. NNO 1 1. NNO 1 1. NNW 2 2?

Activiteiten weerbericht.
  • Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. ONO 2 2.
  • Het weer nu in Hilversum.

Het weer de komende 48 uur

Files en vertragingen. Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien. Vanaf zondag neemt de kans op neerslag af en daalt de temperatuur tot 2 °C overdag en -2 °C 's nachts. Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

Zonadvies op maat Een gratis persoonlijk zonadvies in een paar klikken Dit is een initiatief van het Huidfonds en Hogeschool Utrecht. Maan onder uur. Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Hilversum , met vanavond en vannacht regen.

Wordt het lekker weer of niet. De wind waait uit het oosten en is zwak, windkracht 2. Later vandaag Verwachte beelden buien temperatuur wind Welkom! OZO 3 3.

Het weer nu in 1207 (Hilversum)

Kijk op deze pagina om uit te vinden welke browser je kan downloaden. Geen verbod op wintersport tijdens de kerstvakantie Vandaag Extreme sneeuw van 25 november 25 nov.

Precies 15 jaar geleden werd Nederland getroffen door een extreme weersituatie. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Geen verbod op wintersport tijdens de kerstvakantie Vandaag ONO 2 2, het weer zaterdag in hilversum.

De komende dagen wordt het geleidelijk minder bewolkt en neemt de kans op regen af in Hilversum. ONO 3 3.

Weersverwachting korte termijn Hilversum, Nederland

Het weer nu in Hilversum. Wind: N 1. Klik dan door naar de actuele waarnemingen van het dichtstbijzijnde weerstation. Files en vertragingen.

Files en vertragingen. Eerste kwartier di 22 dec In Groningen ben ik Maan op uur. Maan onder uur. OZO 2 2. ONO 1 1. WZW 3 3!

Wijzig je voorkeurslocatie

Weerplaza nederland Hilversum. Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Hilversum , met vanavond en vannacht regen.

Het is 8 °C overdag en de temperatuur 's nachts daalt tot 4 °C. Nieuwe maan ma 14 dec

Geen verbod op wintersport tijdens de kerstvakantie Vandaag Geen locatie gevonden. Zon onder uur. Het weer in Hilversum.

 Ontdek ook...