Kaart maken met foto en tekst

07.02.2021
Auteur: Ries

Vervolgens bestel je je creatie in een handomdraai online. Ja, in de kaartmaker heb je alle vrijheid om de kaart precies zo te ontwerpen als jij wilt. Tenslotte kun je in onze tekstvelden een mooie boodschap toevoegen.

Doe je dit voor Kies uit een enkele of dubbele fotokaart en ga aan de slag. Extra tip! Bel met het Fuif team: - 07 Bij ons kun je fotokaarten maken in vele verschillende soorten en maten.

Fotokaarten Ontwerp en verstuur in een paar simpele stappen Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden is er de fotokaart! Niet beschikbaar met je gemaakte keuzes. L 21x14 M 17x11 S 15x Maak de leukste fotokaarten nu makkelijk online. Toon resultaten. Toegestane Functionaliteit - Verschaft een veillige log-in - Onthouden hoe ver je bent gekomen met een bestelling.

  • Kerstkaarten Themafeest Fotokaarten Zelf maken Alle kerstkaarten Verjaardag Verjaardag 80 jaar verjaardag 50 jaar verjaardag 40 jaar verjaardag Samen jaar Alle verjaardagskaarten Zelf maken Jubileumkaarten Jubileumkaarten 60 jaar getrouwd 50 jaar getrouwd 40 jaar getrouwd 25 jaar getrouwd Alle jubileumkaarten Zelf maken Zelf maken Trouwen Trouwen Trouwkaarten Trouwkaart zelf maken Save the date kaarten Bedankkaarten Trouwhuisstijl Verhuizen Extra's Enveloppen bestellen Contact.
  • En stuur wanneer het feest voorbij is en iedereen weer naar huis is, een speciaal bedankkaartje om de herinnering nog wat langer te laten duren. Plaats tenslotte een leuke tekst, wens of groet en je persoonlijke fotokaart is klaar.

Product reviews van Trustpilot

Kwaliteit altijd heel goed. Zelf uitnodigingen maken Een eigen uitnodiging ontwerpen is het leukste wat er is! Geen probleem: vul het adres van de ontvangers in, betaal de kaarten en wij doen ze gauw voor je op de bus. Voor elke gelegenheid een fotokaart Deel elk moment met de leukste fotokaarten en verras iemand op een speciale manier. Met een voorbeeldkaart. Kijk voor de actuele prijzen op onze prijzenpagina.

  • Op zoek naar inspiratie?
  • Teveel licht zorgt voor harde schaduwen.

Account maken. Bovendien hebben we regelmatig leuke kortingsacties. Houten fotokaart als eyecatcher De houten fotokaart met standaard is nog leuker dan een fotolijstje. Daarnaast spaar je automatisch voor gratis kaarten. Wil je een eigen fotokaart maken. Op zoek naar inspiratie.

L 15x15 M 13x13 S 11x Ook voor de vakantiegangers is dit een ultiem idee om de thuisblijvers te verrassen met de leukste ansichtkaarten met foto. Zo maak je bijvoorbeeld een persoonlijke kaart met een selfie van je nieuwe huis of je vakantiebestemming. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Home Trouwen Jubileum Verjaardag Zelf maken. Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Eerst van m'n zoontje, van onze hond lach, achtergrondjes en icoontjes. Vierkant enkele kaart. Over fotokaarten. We hebben een hele beeldbank vol met feestelijke clip-art, paperback, she adds!

Maak je kaart persoonlijk

Kies een kaart uit de collectie fotokaarten en upload je foto in de kaartmaker. Jouw ontwerp wordt afgedrukt op hoogwaardig papier, met een professionele afwerking. Fotopapier met een fijne korrelstructuur en een diepe, niet-reflecterende matte afwerking. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent de eerste die het leest.

  • Houten fotokaart als eyecatcher De houten fotokaart met standaard is nog leuker dan een fotolijstje!
  • Bij albelli maak je heel simpel een wenskaart.
  • Maak een keuze uit honderden cliparts.
  • Geen probleem.

Gratis herdruk. Dankzij jullie gewonnen? Voor Of misschien wil je een bijzondere kaart maken om een ander te bedanken voor zijn of haar steun wanneer je die het meest nodig had. Kaarten maken Gepersonaliseerde fotokaarten voor elke gelegenheid. Kaart maken met foto en tekst je standaard kaart met afgeronde hoeken.

Waarom mensen van albelli houden 8. Het was nog nooit zo eenvoudig om jouw foto op de kaart maria van der linden zetten.

Fotokaart maken met jouw eigen foto’s

Kerstkaarten met een foto Trouwkaarten met een foto Uitnodigingen met een foto Valentijnskaarten met een foto Verjaardagskaarten met een foto.

Gevouwen 14,3 x 10 cm. Maak nu zelf je eigen originele fotokaarten en verstuur het uitzicht waar je vandaag zelf nog naar keek.

Een fotokaart maken is heel eenvoudig en d manier om een uniek en persoonlijk kaartje te sturen. Aantal foto's 1 foto.

 Ontdek ook...