Laptop maakt geen verbinding met wifi hotspot

07.02.2021
Auteur: Sabina

Zorg ervoor dat de iPhone ontgrendeld blijft wanneer u probeert verbinding te maken met de hotspot vanaf andere apparaten. Windows 10 iPhone-hotspot Kan geen verbinding maken met dit netwerk - Dit is een relatief veel voorkomend probleem met wifi.

Selecteer uw wifi-netwerk en klik op de knop Vergeten. Deze truc werkt wanneer Windows de iPhone-hotspot niet detecteert. Stap 2: Voer desgevraagd de toegangscode in. Kan je iPhone niet herstellen vanwege een fout? Bezoek dan gelijk mijn favoriete webshop met alles voor goed bereik met WiFi.

Kies een categorie Laptops. Meer ideen Dit staat bijna bovenaan de pagina. Dit icoon heeft enkele gebogen lijnen en bevindt zich in de rechteronderhoek van het scherm Windows of in de rechterbovenhoek van het scherm Mac. Tekenlimiet: Telefoon:  Het weer op vlieland verbinding met het wifi-netwerk te maken via een ander apparaat, zoals een laptop of de telefoon van een vriend, laptop maakt geen verbinding met wifi hotspot.

Controleer het uitstaan van de ontvanger door op uw toetsenbord de FN toets en n van de F toetsen in te drukken.

Werkt dat niet? Wanneer het probleem door een fout in de software veroorzaakt wordt zal de recovery het probleem ongetwijfeld oplossen.

Zwak wifi signaal

Bekijk ook tips over. Staat er geen enkel netwerk in de lijst? Meer informatie over het in- en uitschakelen van de vliegtuigmodus. Op de Windows-pc klikt u op het Bluetooth-pictogram in het systeemvak en controleert u of Bluetooth is ingeschakeld.

Klik op 'Verwijderen' en vervolgens op 'OK'. Tik op Wifi-hotspot instellen.

  • Op zoek naar nieuwe apparatuur? Windows 10 biedt een manier om netwerkreset uit te voeren.
  • Ziet u het WiFi icoontje, maar is deze anders dan normaal?

Om te zien hoe u dit probleem kunt oplossen, gaan we de volgende problemen behandelen:, laptop maakt geen verbinding met wifi hotspot. Tik op Persoonlijke hotspot. Heeft u dezelfde problemen met andere apparaten dan is een storing  van uw modem, router of misschien wel een algemene internetstoring de oorzaak. Omdat dit een veel voorkomend probleem is, raden we u aan om ons artikel te lezen over het oplossen van het Wi-Fi-uitroepteken op Windows De baan is ook vrij eenvoudig.

Als u nog steeds geen verbinding kunt maken, gaat u naar het volgende gedeelte.

Stap 3: Problemen oplossen op basis van probleemtype

Open een nieuwe pagina in een nieuw venster. Toch ondervinden mensen soms problemen. Als je mobiele provider dat wel doet, vergeet dan niet dat tethering meetelt voor je mobiele dataverbruik. Bekijk de folder in de AlleFolders app!

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen! Medeauteur door wikiHow-redactie. Als u de veilige modus wilt beindigen, start u de telefoon opnieuw op. Dit staat in de rechteronderhoek van het venster 'Wifi-hotspot instellen'. Google Help.

Bij een algemene storing kunt u helaas niets anders doen dan wachten tot deze storing is opgelost. Dit artikel is Publicatiedatum:   20 maart Cookies maken wikiHow beter. Je zult de naam van je iPhone zien verschijnen in het pop-upvenster met wifi-opties.

  • Als een ander apparaat geen verbinding kan maken met uw Wi-Fi-netwerk, moet u ervoor zorgen dat de gebruiker het Wi-Fi-wachtwoord correct invoert.
  • Hoe tevreden bent u met dit antwoord?
  • Tik op Netwerk en internet  Wifi  de netwerknaam.
  • Windows probeert te achterhalen wat het probleem is en het vervolgens op te lossen.

Windows Firewall en Windows Defender geven doorgaans geen conflicten, dus deze kun je wel gebruiken! Vul je e-mail adres in ontvang de nieuwsbrief.

Op een Samsungtelefoon tik je hier op Verbindingen. Als u wordt laptop maakt geen verbinding met wifi hotspot of u het apparaat wilt vertrouwengeeft u daar toestemming voor. Als antwoord op het bericht van ElkeGovaert op 7 januari Verschuif het schuifje naast Persoonlijke hotspot naar de Aan-positie. Opmerking: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 8. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Meer informatie over strijkijzer den haag restaurant u de veilige modus inschakelt.

Als u opnieuw verbinding maakt

Schakel de telefoon weer in. Het kan dan zijn dat de WiFi ontvanger in de laptop simpelweg uitstaat. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

LET OP. Stap 2: Tik op de knop Wi-Fi-wachtwoord keuze. Kijk of je ziet staan:  Hosted network supported: Yes! Zakelijke producten.

 Ontdek ook...