Youtube video op facebook zetten

06.02.2021
Auteur: Casimir

Het helpt je om véél beter zichtbaar te worden, want een video valt meer op dan een gewone post. Nog geen account?

Hij heeft hem nu gekopieerd. Stap 4. Stel ik ben in een website en daar staat een video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina. Deel de video. Doe je even enter.

Čeština: Jak na Facebooku zveřejnit YouTube video. Download het gratis e-book met praktische tips voor het maken van een perfect filmpje.

Dit icoontje indrukken. Update november  Sinds afgelopen maand is dit veranderd op Facebook. Dan klik je op de knop Delen of Share en je kunt de link kopieren. Dan heb je hier dus de link. Voeg jouw mening toe.

  • In bedoel dus in de video en niet in de beschrijvende tekst bij de video.
  • Methode 2 van Dan ga je naar YT2FB.

Page content

Was dit artikel nuttig? In dit artikel: Gebruikmaken van de deelfunctie op YouTube. Stel ik ben in een website en daar staat een video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina. Update november  Sinds afgelopen maand is dit veranderd op Facebook. Klik op de knop "Delen" om de video te delen en het proces te voltooien. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Kopieer de link van de gewenste YouTube video Stel ik ben in een website en daar staat een video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina.

Volgens mij youtube video op facebook zetten ik het niet goed, maar dat maakt niet uit. Medeauteur door wikiHow-redactie. Ga naar de YouTube-website. Volg de nieuwste artikelen via e-mail zie onderaan deze pagina of de RSS feed. Als je deze 10 Facebook video marketing tips toepast, komt het zeker goed.

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Voorkom fouten in je filmpje!

Het is Goo. Groet; Luc. Stel ik ben in een website en daar staat een video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina. Doe je even enter.

Meer ideen. Op YouTube vind je werkelijk alles. Hier heb je dan de link. Voeg jouw mening toe. Ga naar YouTube.

Video’s op Facebook worden vaker gedeeld dan op YouTube

Klik op de knop "Delen" om de video te delen en het proces te voltooien. Wil jij je onderscheiden van de rest? Categorieën: Facebook YouTube.

  • In dit blogartikel leg ik het stap voor stap uit, zodat je filmpje meer bekeken wordt op Facebook.
  • Zoek naar de video die je wilt delen met de zoekfunctie.
  • Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien.
  • Dan kun je hier copy doen, of alles selecteren en kopiëren.

Volgens mij zeg ik het niet goed, maar dat maakt niet uit. Log in op Facebook. Kopieer de link van de gewenste YouTube video Stel ik ben in een website en daar staat een video die je graag wilt laten zien op je Facebook pagina. Kopieer de URL in het tekstveld boven de opties. Dan doe je eventjes dit.

Ok Meer lezen? Je kunt bijvoorbeeld de video op de tijdlijn van een vriend plaatsen, in een groep of in een persoonlijk bericht, youtube video op facebook zetten, grove stof. Klik op de knop Delen onder de video.

Deel een Youtube video link op Facebook

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Hartelijke groet, Noortje Janmaat. Stap 1. Cookies maken wikiHow beter.

En de video verkleint en 2 links komen in beeld? Beste Jan, Dankjewel voor je reactie. Nog meer video marketing tips, om te scoren in Facebook. Simpel maar niet logisch.

 Ontdek ook...