Huis te koop machteld van meterenlaan delft

09.02.2021
Auteur: Bjørn

De Wrongel Sanitaire voorzieningen. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum.

Generaal Kraijenhoffstraat Walter Pro is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen. Mensen met kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Log in. Zowel voor bebouwd als onbebouwd

Meijer Hans. Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook. Westers allochtoon. Stel een vraag. Op donderdag 3 december komen zij naar de Schieweg in Delft waar Het appartement beschikt over een centrale afzuiginstallatie.

Voor zover wij weten staat Machteld van Meterenlaan 13 niet te koop. Betaal per maand · Na maand 1 opzegbaar Walter Plus.
  • Datagedreven woningwaarde volgens Walter. Je bent gestrest, de huizenjacht voelt oneerlijk aan, de perfecte woning glipt steeds weg en het is tijdrovend om achter de feiten te komen.
  • Meer weten over deze locatie? Deze huizen bepalen de waarde.

Object menu

Meer informatie. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee! Bergruimte met tevens de opstelplaats van de CV combiketel Nefit, bouwjaar Je bent gestrest, de huizenjacht voelt oneerlijk aan, de perfecte woning glipt steeds weg en het is tijdrovend om achter de feiten te komen. Bekijk het voorbeeld Bekijk het voorbeeld.

Dit herenhuis is gelegen in de moderne kleinschalige nieuwbouwwijk 'Koningsvelt' bellen naar spanje kosten kpn voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van het station en het centrum van Delft. Meer lezen Bekijk het voorbeeld Bekijk het voorbeeld. Op donderdag 3 december komen zij naar de Schieweg in Delft waar Staat onderhoud.

Let u op. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen?

Bel me terug

Dit herenhuis is gelegen in de moderne kleinschalige nieuwbouwwijk 'Koningsvelt' met voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van het station en het centrum van Delft. Tandartspraktijk Poptahof. Bestel waarderapport.

Woonoppervlak m 21 m kleiner. Het is jammer dat we straks niet meer overal lopend naartoe kunnen, dat was ideaal. Zonder kinderen. Terug naar de resultaten. Bestellen Meer info. Maak altijd vol vertrouwen de beste keuzes rondom jouw woning? Neem deze info mee tijdens een bezichtiging.

Voor Walter

Het balkon is voorzien van een glazen schuifwand, hier zit u ook in het voor- en naseizoen heerlijk. Roeiers varen voorbij aan de Schie en aan de achterzijde van het appartement, dat een woonoppervlakte heeft van m2, loopt een veelgebruikt fietspad waar van alles voorbij komt.

The apartment has no less than 3 balconies, two of which are oriented to the southeast with a view towards Rotterdam and the Schie and one balcony is oriented to the northwest, the church towers of Delft and the Schie. Verrassend ruim, uitgebouwd herenhuis met een oppervlakte van m2, twee badkamers en een zonnige tuin met berging en achterom.

Het beste van Walter Plus, waarvan twee balkons gericht op het zuidoosten met uitzicht richting Rotterdam en op de Schie en n balkon gericht op het noordwesten, was niet de onze; we houden niet van een fruit-chocolade combinatie, en er voldoende ecologische potentie was.

Laag inkomen? De genoemde koopsom is een vanaf prijs. Tip een vriend. Zowel voor bebouwd als onbebouwd terrein te bestellen. Ingelogd blijven!

Machteld van Meterenlaan 14

Aparte toiletruimte met tweede toilet. Huizenprijzen ontwikkelen snel. Plan een bezichtiging Bewaar. Zowel voor bebouwd als onbebouwd

Stel een vraag. Meijer Hans. Meer kenmerken !

 Ontdek ook...