Whatsapp google drive backup iphone

07.02.2021
Auteur: Beaudine

Tip 1: Restauratie kan niet rechtstreeks worden gedaan. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart.

Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. Kies voor Instellingen. Door deze onderstaande gids te volgen, kan een gebruiker leren hoe hij deze software kan gebruiken voor het maken van een back-up van uw chats van WhatsApp, zodat u geen back-up van alle informatie op uw smartphone hoeft te maken. Open hiervoor de Google Drive app op je iPhone en ga via het menu naar opslag.

Gebruikers hebben over het algemeen een probleem wanneer ze overschakelen van een Android-apparaat naar een iOS-smartphone.

Nu wordt u gevraagd om het mediabestand al dan niet bij te voegen, foto's en video's op je Google account, whatsapp google drive backup iphone. Je telefoon maakt dan een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu gepload naar iCloud. Ontdek het ook WhatsApp-berichten overzetten van iPhone naar iPhone Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden.

Er staat nu een back-up met daarin je gesprekken, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren. Misschien stap je wel over van een iPhone naar een Android toestel.

Gerelateerde nieuws artikelen WhatsApp: overstappen van Android naar iPhone.
  • Probeer de beste oplossingen in ! Selecteer het systeem waarop je computer draait en start het programma.
  • Steek het oude microSD-kaartje in de nieuwe Android-smartphone. Kies het Google account waarop je in stap 2 een back up hebt gemaakt.

Ga vervolgens naar www. Versleuteling is een manier om de gegevens te beschermen door ervoor te zorgen dat deze naar Google Drive worden verzonden en dat hackers de weg niet onderscheppen. Hulp na aankoop van je Android smartphone. Stap 3. Stap 1: ga naar instellingen. Onze experts staan voor je klaar in de Coolblue winkels om je verder te helpen.

  • Dan kun je ook via een bestandsverkenner-app voor Android als Google Files op zoek naar het betreffende bestand. Controleer of jouw account gekoppeld staat bij Google Account.
  • Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Tik op de 3 puntjes. Heb je een back-up van je iPhone Google Drive opgeslagen. Nu kun je de gegevens van je iPhone back-up die op je computer of iTunes staat, whatsapp google drive backup iphone, uitlezen.

Open hiervoor de Google Drive app op je iPhone en ga via het menu naar opslag. Het is net als bij iCloud mogelijk om meer opslagruimte te kopen.

Before you back up

Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen". Tik rechtsbovenin op de 3 puntjes. Stap 4. Het enige dat u moet weten, is dat u ze alleen leest door alleen uw e-mail te openen, omdat ze in feite niet worden hersteld op uw iOS-smartphone.

Voer de volgende stappen uit om een back up via Google Drive te maken. Zet de back up terug, whatsapp google drive backup iphone. Tik op 'Back-up maken'. Gooi je echter Het eerste dat u moet doen na de aankoop van een nieuwe smartphone, is het verzenden van alle bestanden van het vorige apparaat.

Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone. Back-up van iPhone gegevens maken Waarom is het zo belangrijk om een back-up van je iPhone gegevens te maken.

IPhone Google Drive back-up: handleiding

Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. Kies vervolgens de WhatsApp-back-up die u zojuist hebt gemaakt en klik vervolgens op de knop 'Volgende' om door te gaan. Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up maken' en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt.

Op het moment whatsapp google drive backup iphone je een nieuwe smartphone koopt, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone. Stap 3: Ga nu naar beneden en tik op de optie "Chat exporteren"! Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen. Instagramverhalen werken niet. Maar het is wel mogelijk, dan horen we het graag. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Wanneer de taak is voltooid, kunt u de WhatsApp-gegevens nu op uw Android of iPhone zien! Tik op Volgende, whatsapp google drive backup iphone.

WhatsApp back up maken en overzetten

Wat is Coolblue Telefoonhulp? Volg dan de volgende stappen. Wil je deze WhatsApp back-up overzetten naar je nieuwe smartphone?

Maar het is wel mogelijk, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone. Tik op 'Back-up maken'. Hiermee zet je WhatsApp gesprekken over van iPhone naar Android!

 Ontdek ook...