Youtube deze video is niet beschikbaar mobiel

18.11.2020
Auteur: Zaid

Algemene voorwaarden Privacybeleid Sitemap. Helpcentrum Een probleem oplossen Video's bekijken Je account en instellingen beheren Een YouTube Premium-lidmaatschap afsluiten en beheren Je kanaal opzetten en laten groeien Inkomsten genereren met het YouTube-partnerprogramma Beleid, veiligheid en auteursrecht YouTube.

Dit wordt volledig door vrijwilligers beheerd en daarom is Tor gratis te gebruiken. Dus hopelijk heeft dit artikel je geholpen met het niet werken van je problemen op YouTube. Hierdoor ontvangt je apparaat mogelijk een lagere snelheid. Tor is een beveiligde browser en zorgt ervoor dat je activiteiten voor je internetprovider worden verborgen.

Houd er rekening mee dat je door het bekijken van advertenties je favoriete Youtubers ook financieel steunt. Dit kun je op de volgende manier doen.

Ook staat erbij waarom deze blokkade is opgezet. Dit is de reden waarom beperkingen die voor een land gelden en door regeringen worden opgelegd veel moeilijker te omzeilen zijn dan de beperkingen die door scholen worden opgelegd. Log dan in via de knop hieronder, youtube deze video is niet beschikbaar mobiel. Hola extension Hola is een gratis browser-extensie die werkt via browsers als Google Chrome en Mozilla Firefox.

Als je netwerkbeheerder YouTube heeft geblokkeerd, kun je deze pagina op deze manier nog steeds openen.

Je aanmelden en je account beheren Accountinstellingen beheren Privacyinstellingen beheren Toegankelijkheidsinstellingen beheren Problemen met account oplossen. Op onderstaande manieren kan jij alle YouTube filmpjes bekijken die je wilt! De bovenstaande informatie kan worden gebruikt om u te volgen, u te targeten voor advertenties en te controleren wat u online doet.

Wis het cachegeheugen van de YouTube-app. Ariel Hochstadt, voorheen mondiale Gmail Marketing Manager en vandaag webondernemer. Zoek uit of de YouTube-server leeg is Nadat u er zeker van bent dat u goed verbonden bent met internet, moet u controleren of het probleem zich aan uw zijde bevindt of op de YouTube-server kant.

  • Problemen bij het streamen van YouTube-video's kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Zo vinden de overheden van sommige landen dat het platform illegale berichten verspreidt.
  • Of je nu op school, op het werk, of tijdelijk in het buitenland bent, je hoeft niet bang te zijn dat je zonder YouTube komt te zitten. Start het apparaat helemaal opnieuw op: trek het netsnoer eruit en sluit het apparaat opnieuw aan op de netspanning.

Log dan in via de knop hieronder. Je kiest dus zelf vanuit welk land jij online wilt gaan. Loop je nog steeds tegen iets aan. Maar hierdoor gebruik je wel mobiele data en dit kan erg duur worden. Via de app is het mogelijk om sportactiviteite Het gebeurt zelfs soms dat een bepaalde video enkel in het land van herkomst beschikbaar is.

“Kan video niet afspelen”: 6 oplossingen voor je Android-telefoon

Als je problemen met je internet- of apparaatverbinding oplost, kun je mogelijk weer video's afspelen. Voor meer informatie over hoe je een VPN kunt installeren op verschillende apparaten, zoals bijvoorbeeld je Google Chromecast of je iPad, kun je hier terecht. In dat geval zal YouTube de toegang tot deze video beperken zodat hun dienst weer in het desbetreffende land beschikbaar kan worden gemaakt.

Ga naar de Safari-instellingen en tik op Geschiedenis wissen en Website-gegevens om je geschiedenis en cookies te wissen. Als dit niet het geval is, druk je op vertalen. Dit was meestal tijdens een periode van politieke onrust of verkiezingen. In onderstaande tabel staan de landen waarvan bekend is dat ze op dit moment werken met een YouTube-blokkade. Deel op Facebook.

YouTube-app

Wil je meer weten over het opheffen van Youtube-blokkades? Dit is de reden waarom Tor de onion browser ui-browser wordt genoemd. Als je een website via Google Translate opent, wordt deze met een ander domein geopend dan de URL die door je door je netwerkbeheerder wordt geblokkeerd.

  • Vul een Naam in.
  • Als je vanuit huis toegang tot YouTube hebt, kan ook je internetprovider al je activiteiten controleren.
  • Cool, is het niet?
  • Wil je écht kwaliteit?

Als je een Chrome-gebruiker bent, bent u bij ons aan het juiste adres. Als dat het geval is, kun je bepaalde add-ons voor je browser gebruiken om YouTube te deblokkeren. Start je apparaat opnieuw op. Vul een e-mailadres youtube deze video is niet beschikbaar mobiel.

In deze video wordt alles uitgelegd wat je moet weten. Het grootste voordeel van deze provider is dat een abonnement erg goedkoop is.

Foutmeldingen kunnen allerlei oorzaken hebben. Als je geen proxy wilt installeren, kun je Proxflow gebruiken?

Log-vrij en eenvoudig anoniem. Het voordeel hiervan is dat de YouTube-website via de proxyserver wordt geladen, maar dit geldt niet voor de video waardoor deze op de hoogste snelheid wordt afgespeeld. Het verandert je ip-adres door een simpele druk op de knop.

Zorg ervoor dat datagebruik voor YouTube is ingeschakeld. Tik om het opnieuw te proberen. Er zijn verschillende redenen waarom je een bepaalde video op YouTube niet kunt bekijken. Probeer de video over 30 minuten opnieuw te bekijken.

 Ontdek ook...