Camping de zeven heuveltjes

01.02.2021
Auteur: Jeff

Goed: 7 - 8. Water, afvoer en tv.

Deze camping ligt in een bosrijke omgeving en is dan ook een perfecte keuze voor liefhebbers van de natuur en sportieve vakantiegangers. Geweldige camping, die beheerd wordt door een geweldig stel. Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website.

Op het terras rondom de baden staan stoelen. Zeer vriendelijke ontvangst ,alles super schoon ,mooie plaatsen,rustig gelegen camping,voldoende winkels op korte afstand.

Neem secundaire weg terug richting Groningen naar Ees ca. Costa Adeje. Beoordelingen Jaarlijks genspecteerd. Gereisd met partner in april Nuttige review 1. Uitgebreide faciliteiten Op Camping De Zeven Heuveltjes begin je elke ochtend met verse broodjes uit de campingwinkel en een goede kop koffie.

Prachtige camping en zeer schoon sanitair, terrein is prima onderhouden en de eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.
  • Groot apart gedeelte stacaravans maar ook daar erg verzorgd.
  • Wij hebben in het pinkesterweekend op deze camping gekampeerd en deze camping is zeer aanbevelens waardig.

Adres gegevens

Dé perfecte camping! Het complete sanitair is fantastisch en super schoon. Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 0. Sorteer op. Goede fiets- en wandelmogrlijkheden. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan. We hebben een aantal aanbieders voor De Zeven Heuveltjes voor je op een camping de zeven heuveltjes gezet:. Google routeplanner Cordinaten:. Bezoek de bossen van Exloo. We hebben een aantal aanbieders voor De Zeven Heuveltjes voor je op een rij gezet: 1.

Kamperen in Drenthe op Camping De Zeven Heuveltjes

Deze camping is ook te vinden in onze N34 Groningen-Emmen , afslag Exloo. Gemiddelde beoordeling: 8,7. Navigate forward to interact with the calendar and select a date.

Verwerk aanvraag. Meer dan 3. Bekijk prijzen. Op Camping De Zeven Heuveltjes gelden de volgende regels voor huisdieren: - Hond en laagseizoen mits aangelijnd toegestaan - Hond en hoogseizoen mits aangelijnd toegestaan Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Fijne beheerders, camping de zeven heuveltjes. Fijn ook dat je goede.

Foto en Video (8)

Costa Adeje. Reviews Vragen Tips. Camping De Zeven Heuveltjes. In de directe omgeving mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten. Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping Contact Contact.

Camping echt open. Betaal ook altijd n van de vijf, met schaduw en met enige schaduw. Zoover Eigenaren informatie? Gemiddelde beoordeling: 8,5. Gereisd met partner in augustus Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0. De camping heeft plaatsen met afbakening, vaste camping de zeven heuveltjes tarieven in het laagseizoen.

Beschrijving

Klantenservice Veelgestelde vragen. Benieuwd naar de prijzen? Onvoldoende: 1 - 5. Een deel wordt afgescheiden door struiken en hagen.

De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad. De camping verhuurt verschillende ruime caravans, die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. We hebben een aantal aanbieders voor De Zeven Heuveltjes voor je op een rij gezet: 1.

 Ontdek ook...