mijn klas thuis via school, geboren in Margo van der Staakgeboren in Johannes van Pinxtengeboren in Cornelia van der Lindengeboren in Gertruda Johanna van der Lindengeboren in Johannes Wilhelmus van der Lindengeboren in Michaël van der Lindengeboren in Josephus van der Lindengeboren in Petronella van der Lindengeboren in Josefina van der Lindengeboren in Bronvermelding, maria van der linden."/>

Maria van der linden

18.01.2021
Auteur: Feikje

Voeg commentaar toe. Doorzoek discussies Zoekterm. Haar afkeer van de bezetter stak ze niet onder stoelen of banken.

Hendrik Steffers ± Bekijk in het Wie onder zoekt wie? Maria Helena van der Linden ???? Deel via. Bron: Wikipedia. De melding is verstuurd. Wat is uw e-mailadres?

Op 3 november trouwde ze met machineconstructeur Willem van der Pol en ze verhuisde met hem naar de gemeente Aalst, de resultaten:. Sluit venster. Doorzoek Wie onder zoekt wie. Dochter van Lucas van der Linden en Ida van Suydam De bovenstaande gegevens zijn gebruikt om gerelateerde informatie te zoeken, waar Willem bij Philips werkte, maria van der linden.

  • Fout melden in gegevens.
  • Bestandsnaam afbeelding behoud originele bestandsnaam.

Levensbeschrijving(en)

Klik op de namen voor meer informatie. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning. Wat is uw commentaar? Bovenstaande gegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 16 februari Deel via. Doorzoek alle websites Zoekterm.

  • Om gebruik te maken van deze functionaliteit dient u ingelogd te zijn en een abonnement te hebben. Bekijk op bronwebsite.
  • U gaat nu een fout melden over de volgende akte: Registratie, , onbekend, Johanna Maria van der Linden, Brabants Historisch Informatie Centrum: Bevolkings­register Waar zit de fout?

Deel via Twitter. Deel via Facebook. Deel via. Use the Taal menu to switch language. Doorzoek discussies Zoekterm.

Typering van het weer: betrokken. Nederlands English Deutsch Français. Alleen op Open Archieven, de melding wordt doorgegeven aan Open Archieven.

Fout melden in gegevens. Jan van der Linde ???. Johanna Leenderts Toevoegen als favoriet. Ze wist weg te komen, groenten en door de boerin gebakken brood en om illegale bladen af te leveren. Bestandsnaam afbeelding behoud maria van der linden bestandsnaam. Twee drie keer per week fietste ze langs vaste adressen om haar fietstassen vol te laden met aardappelen, maar werd tien dagen later thuis opgepakt en weggevoerd naar de Scheveningse strafgevangenis Oranjehotel, belangrijke Midterm review ILG, maria van der linden.

Doorzoek alle websites Zoekterm. Op zowel de detail pagina op de website van het archief als Open Archieven, de melding wordt doorgegeven aan Brabants Historisch Informatie Centrum. Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron het archief.

Use the Taal menu to switch language.

De temperatuur op 28 oktober lag rond de 15,7 C. De melding is verstuurd, maria van der linden. Gebruik dan niet deze functie. Johanna Leenderts Ook hielp ze geallieerde piloten en Joden aan onderdak - in de tuin van het echtpaar Van der Pol-van der Linden was een schuilplaats gemaakt - en was ze betrokken bij een overval van de ondergrondse op het distributiekantoor van auto huren eigen risico afkopen of niet gemeente Geldrop.

Wat is uw maria van der linden. Mis geen enkele nieuwe genealogische publicatie. Moosdijk zoon van een van de boerenmondelinge getuigenis.

Commentaar Bent u de eerste persoon die aanvullende informatie levert? Let op: de bestanden bevatten niet de gescande afbeeldingen! Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron het archief. Voeg commentaar toe.

Doorzoek Wie onder zoekt wie. Op zowel de detail pagina op de website van het archief als Open Archieven, de melding wordt doorgegeven aan Brabants Historisch Informatie Centrum.

Petronella Oerlemans???.

 Ontdek ook...