Olav mol over max verstappen

15.12.2020
Auteur: Tamar

Een coureur kan er wel meer uithalen dan verwacht, dan lijkt het idd alsof je er meer uithaalt dan er inzit. Hij klopt al wel flink aan de deur maar moet echt nog wel wat meer laten zien om echt op dat lijstje te komen.

Hamilton Ik vind bijvoorbeeld Stroll beter dan Gasly. Posts: 7. Circuit de Catalunya. Overigens is het verschil vertekend door het zeer dicht op elkaar zittende middenveld en het slechte kwalificeren van Stroll. Dus om nu te zeggen dat Schumacher de koning van de V10 was? Hoge temperaturen en minimale kans op neerslag tijdens raceweekend Bahrein Weerbericht

F1 in het kort Ferrari ook in Bahrein zonder Binotto 6. Button eindige slechts enkele punten achter Hamilton in de WK stand. Alfa Romeo Racing. Red Olav mol over max verstappen Racing.

Het is zeker goed om een Nler in de F1 te hebben, maar dit ophemelen is gewoon teveel van het goede?

  • Die uitspraak doet voormalig Ferrari-coureur Rubens Barrichello, die
  • En om het extra goed te doen eet ik alleen de paprika-chips. Wat een tijden

Olav Mol: 'Directeur van Honda vindt Formule 1 niet zoveel aan'

F1-teams naarstig op zoek naar oplossing voor bomvolle kalender Kalender 1 reactie. Vettel "There's something loose between my legs, apart from the obvious". Maar Hamilton komt er bij mij en veel mensen waarmee ik al wat jaartjes F1 kijk niet voor. Maar die zijn er meer. Voor de rest het wel met hem eens. Meer F1 nieuws.

  • Gasly kijkt nu al uit naar tweede race in Bahrein: 'Het wordt een mini Indy ' 0. Sergio Perez.
  • Het debuut-jaar van Hamilton was ronduit indrukwekkend. Italiaanse media over Mercedes: "Windtunneltests voor zijn veelbelovend" Mercedes

Max en Lewis zijn beiden toppers en Lewis heeft zich inmiddels bewezen en de tijd zal uitwijzen hoe groot Max is.

De eeuwige vraag, wie is de beste en dat is niet alleen in deze periode zo. Pffff zelfs Max durft dit niet eens hard te roepen! Niemand kan hier zekerheid over geven Verstappen is top en Hammilton ook echter beiden hebben momenteel geen last van sterke bedreigende teamgenoten dit zorgt er mede voor olav mol over max verstappen beiden vrij relaxt kunnen racen. Overdrijven is ook een vak.

Over dit artikel

Olav Mol: "Max Verstappen behoort tot die speciale jongens die maar eens in de zoveel tijd voorbij komen. Robert Doornbos verwacht daarnaast dat bandenmanagement de redding van Verstappen zou kunnen zijn. Afgelopen weken kwam het contract van Max Verstappen weer ter sprake.

Ook hier waren Senna en schumi meester in, maar dat maakt nog geen wereldkampioen. Verstappen Nieuws F1 Seizoen F1 Standen Goed lezen is een vak apart. M ximumOverdrive.

Reacties (79)

Posts: 7. Dan heeft Vettel inderdaad even 4 races op een rij gewonnen, om vervolgens nog 2 keer McLaren aan de overwinning te hebben. Als je dat vergelijkt met Alonso in , daar mag Max nu nog van dromen. Ik weet het niet.

  • Vettel reageert met knipoog op zijn record: "Misschien leuk als ik dik en kaal ben" Record 7u.
  • Beelden vlak voor de race: Racestart op regenbanden een zekerheidje door Maurits Kappetijn 0 reacties.
  • Nu maakt de
  • Waar Max Verstappen de

Als je dat vergelijkt met Alonso indaar mag Max nu nog van dromen. Pirelli maakt bandenkeuze Grand Prix olav mol over max verstappen Bahrein bekend Pirelli Zoals al vermeld; 7 overwinningen voor Ham en 1 voor Max.

Artikel gaat verder onder video. Hamilton Dat vind ik niet van Leclerc of Russell of Sainz of Norris! F1 in het kort Ferrari ook in Bahrein zonder Binotto 6.

Populair op GPblog.com

En zo zijn er wel meer geweest. Renault bereid Red Bull te helpen in belang van de sport: "Onze verplichting" Lees meer. Waar heb je het over Olaf? Wij gaan nu nog niet weten wie echt groot gaan worden.

GP van Turkije. Stand Uitslagen. Verenigde Arabische Emiraten. Ben ook van mening dat als ze over het zelfde materiaal beschikken dat Verstappen beter is.

 Ontdek ook...