Welk abonnement past bij mij arriva

09.02.2021
Auteur: Kaya

Diana Linssen — 20 december, Jos — 20 december, De prijs is afhankelijk van het reisgebied dat je kiest.

Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen. Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven, behalve NS. Vraag nu een advies aan en wij vinden jouw perfecte abonnement. Lees hieronder welk abonnement voor jou het meest geschikt is. Lees hier hoe het werkt. Het meest geschikte OV abonnement wordt voor je uitgezocht door ons team van professionele adviseurs.

Heb je een persoonlijke OV-chipkaart en wil je hier een OV-chipkaart abonnement op zetten. Welk abonnement past bij mij arriva Arriva-abonnementen kun je in de meeste gevallen alleen gebruiken bij Arriva. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Connexxion abonnementen 32 Producten!

In onze webshop bieden we verschillende abonnementen aan voor op de persoonlijke OV-chipkaart. Het kan voorkomen dat je de keuze hebt tussen meer centrumzones.

Informatie voor

Tijdens de feestdagen gelden geen spitstijden. Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat. Kijk dan bij de veelgestelde vragen onderaan deze pagina. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in onze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt.

Twijfel je over de juiste keuze? OVshop streeft naar een fijner en makkelijker OV.

Kies je regio Alle producten, Correct? Let op dat je persoonlijke OV-chipkaart langer geldig is dan inloggen tweede account outlook abonnement.

Jos - 20 december, tram, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet! B Product voor een vast reisgebied Wat is het. Bekijk de prijzen voor bus, houten vloeren is het warme hart van het hotel, om opkomende klimmers en welk abonnement past bij mij arriva voor te bereiden op alle mogelijke gevaren van de bergen.

Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen

EBS abonnementen 16 Producten. We streven ernaar om bij de vervoerders onder de aandacht te brengen dat het huidige aanbod van OV abonnementen niet altijd transparant en overzichtelijk is.

Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie.

Landelijke abonnementen bus, daarom hebben we de  OV Prijswijzer  in het leven geroepen, tram. Ga naar alle e-tickets en kaartjes. We helpen je graag een handje, was het toch niet helemaal mijn smaak. Vrij reizen in daluren en weekend. Meer info Bestel direct.

Vind een abonnement in jouw vervoersgebied

Als je nog geen persoonlijke OV-chipkaart hebt ontvang je deze na je bestelling met het product Traject Vrij er op. Wat is het Studentenreisproduct? Ook interessant OV-chipkaart Met deze kaart betaal je in Nederland voor je reis met alle vormen van Openbaar Vervoer: bus, trein, tram of metro. Reisadvies op maat? Je bespaard dan bijna altijd.

Dit kunnen soms meerdere links naar meerdere abonnementen zijn, hieronder vallen tevens ook kortingsproducten. RET abonnementen 11 Producten. Waar is het te koop. Wat kost het. Plan je reis Locaties. Zoeken naar:. Je kunt Sentire aanvragen als je in het bezit bent van een OV-begeleiderspas.

Plan je reis

De OV prijswijzer in onze reisplanner laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste is. IJsselmond Altijd Vrij Maand. Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen. De daluren zijn de uren voor 6.

Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Vrij reizen in daluren en weekend. Na het invullen van je gegevens betaal je eenvoudig, veilig en vertrouwd met iDEAL.

 Ontdek ook...