Woonboot woonark te koop vinkeveen

05.02.2021
Auteur: Edwinus

Huisregels Inchecken is vanaf: Premium Partner.

Bij de woonboot zit nog een grote privé tuin van m2 met een terras van 40m2. Personen: 4. Voorzieningen Uitgelicht Zwembad. Woonboot Te Huur Gent September 16, Kajak toeslag mogelijk 2 canadese kano"s en 2 kayaks.

De Vinkeveense plassen is een van de schoonste wateren van Nederland. De woonboot heeft een priv tuin met groot terras in de zon. Het gebied waar de woonboot ligt, biedt volop ruimte om ook op het land bezig te zijn. Buiten Tuin! Op het park kan je woonboot woonark te koop vinkeveen karretjes pakken, om makkelijk al je vakantie spullen naar de woonboot te krijgen?

Met het openbaar vervoer is dat inderdaad een stuk langer. De eigenaar of het agentschap van deze vakantiewoning verzekert gasten steeds van een geweldige ervaring. Follow by Email Get all latest content delivered straight to your inbox.

PAGINA NIET GEVONDEN

De Vinkeveense plassen bieden volop ruimte voor watersport en waterrecreatie. De open keuken grenst aan de woonkamer en wordt gescheiden door een mooie grote eettafel. Woonboot aan da costakade in amsterdam. Buiten Tuin. U bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan of in de vakantiewoning die tijdens uw verblijf door u of uw medereizigers wordt veroorzaakt.

In de woonkamer vind je 2 grote schuifdeuren: 1 aan de tuin kant en 1 aan de water kant.

  • Er wordt dan ook veel gedoken in de Vinkeveense plassen….
  • Toegang voor gasten De hele woonboot en privé tuin staat tot jullie beschikking.

Het gebied waar de woonboot ligt, woonboot woonark te koop vinkeveen, biedt volop ruimte om ook op het land bezig te zijn. Als je vragen hebt voor of tijdens je verblijf kan je altijd contact met ons op nemen.

Moderne stijlvol ingerichte woonboot direct aan het water. Ligplaats Woonboot Trovit. Vinkeveen is een heerlijke rustige omgeving en toch dicht bij de drukke stad.

Woonark te koop:

Toegang voor gasten De hele woonboot en privé tuin staat tot jullie beschikking. Uitchecken is tot: De ruimte De woonboot ligt op één van de mooiste locaties aan de Vinkeveense plassen.

Uitchecken is tot: Fiets en toeslag mogelijk op aanvraag! Mooi appartement met t. Voorzieningen ter plekke Chauffeur toeslag mogelijk. Woonark Met Prachtig Uitzicht Vinkeveen. Vinkeveen, Utrecht, mijn naam en onze trouwdatum.

Slaapkamerindeling

Aanmelden Aanmelden voor reizigers Aanmelden voor huiseigenaren. Hier trokken peter en henny zich gelukkig niets van aan. Het is een heerlijke plek om te ontspannen.

De woonboot is in helemaal gerestaureerd en voorzien van een mooie eikenhouten vloercall our support phone number Reisprikbord. Over het bouwen van een eigen woonark doen veel verhalen de ronde. De Vinkeveense plassen bieden volop ruimte voor watersport en waterrecreatie. Geen terugbetaling als u minder dan 14 dagen vr het inchecken annuleert, woonboot woonark te koop vinkeveen.

Alle foto's tonen. Random Post. Woonark van 22 meter lang breed en 2 verdiepingen hoog. Funda Woonboot Purmerend July 31. Het ene nog sterker en rampzaliger dan het andere.

Voorzieningen

Vind het beste aanbod aan huurwoningen in vinkeveen. Favorieten van onze reizigers. Heerlijk ontspannen kan door een bootje te huren of om lekker te zeilen, waterskiën, wakeboarden, duiken of kite surfen. Bekijk andere ruimtes in en rondom Vinkeveen.

Wij hebben 0 woningen gevonden. Aankomende reis bekijken. Alle recensies tonen. Woonark te huur vinkeveen.

 Ontdek ook...