Gemeentemuseum den haag shop

05.02.2021
Auteur: Chadia

Bezoek het Museon virtueel Maak een Melatibloem. MuseOnline Ontdek de wereld ook vanuit je eigen huis.

Meer MuseOnline. In onze webshop vindt u diverse koelkastmagneten die we ontwierpen op basis van beroemde kunstwerken. Het interieur is met zijn kleurige tegels, bronzen kozijnen en subtiele detaillering een lust voor het oog.

MuseOnline Ontdek de wereld ook vanuit je eigen huis. Tegenwoordig wordt het beschouwd als een hoogtepunt uit de moderne architectuur. Pieter Cornelis Mondriaan Bekijk assortiment. Nu te doen Activiteiten in het Museon.

Alle tentoonstellingen. Terug naar collecties. Berlage stelde alles in het werk om het de bezoeker zo aangenaam mogelijk te maken! Eenmaal in de stad kun je de borden 'Kunstmuseum Den Haag' volgen. Bekijk alle collecties. Haal dan een Gemeentemuseum den haag shop in huis. Kruimelpad Home Zien en doen Musea en attracties Musea.

Welkom op de

Edit cookie settings. MuseOnline Ontdek de wereld ook vanuit je eigen huis. Bekijk alle collecties. Er zijn verschillende manieren waarop je het museum in deze moeilijke tijd kunt steunen.

Berlage wilde met zijn Haagse museumgebouw het publiek niet imponeren, maar uitnodigen.

  • Steun het Museon en word lid van de Vereniging van Vrienden.
  • Maak je eigen speelgoed.

De zalen. Hij wilde een overzichtelijk museum waarin de bezoeker optimaal van de kunst kon genieten. Sorteer: Datum oplopend Datum aflopend Prijs oplopend Prijs aflopend. Voor We werken volgens het zero waste principe!

Vereniging van Vrienden. Kijk dan alvorens je bezoek even hier. Wie was Pieter Mondriaan?

Bekijk op kaart. Onze ontwerpen zijn altijd verrassend en van hoogwaardige kwaliteit. Koelkastmagneet: Woods near Oele, Piet Mondriaan? Gemeentemuseum den haag shop schitterende gebouw uitzijn laatste werk. Bekijk alle collecties. Het Kunstmuseum Den Haag bezit de grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan ter wereld met als hoogtepunt de "Victory Boogie Woogie", ontworpen door de architect H. Ook reproduceerde hij schilderijen voor particulieren.

Veel gezocht

Wat is er nog meer te zien? Bereikbaarheid Kunstmuseum Den Haag  Kunstmuseum Den Haag bevindt zich in het Statenkwartier vlakbij het strand van Scheveningen en is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

Maak je eigen speelgoed. Haal dan een Mondriaan-kaartenmapje in huis. Eenmaal in de stad kun je de borden 'Kunstmuseum Den Haag' volgen.

Ontvang de leukste aanbiedingen, nieuwe collecties en unieke acties in uw mailbox. Gemeentemuseum den haag shop wordt beschouwd als een grondlegger van de abstracte en non-figuratieve kunst.

Pieter Cornelis Mondriaan Bekijk assortiment. Terug naar collecties. Hij wilde een overzichtelijk museum waarin de bezoeker optimaal van de kunst kon genieten. Organisatie Projecten Vacatures. In dit werk ligt de nadruk op de compositie en het gebruik van primaire kleuren.

Nu te zien

Nu te zien Tentoonstellingen in het Museon. Creatieve ideeën en losse gedachten bewaart u zorgvuldig en netjes in een notitieboekje. Samen voor het Museon!

Gebruik de thematische tentoonstellingszalen voor kleine break-out sessies? Meer MuseOnline. Dat geldt dus ook voor de producten van Pieter Mondriaan-collectie!

 Ontdek ook...