Openingstijden apotheek rijnland ziekenhuis alphen aan den rijn

07.01.2021
Auteur: Mirre

Het terugbelspreekuur is bestemd voor het doorgeven van uitslagen van verricht onderzoek of kleine medische klachten die per telefoon afgehandeld kunnen worden. Ik verklaar hierbij dat mijn huishouden en ik geen klachten vertonen van COVID zoals koorts of verhoging, hoesten, keelpijn, benauwd of kortademig, erge spierpijn, neusverkouden, plotseling minder ruiken of plotseling minder proeven.

Het spreekuur komt niet in de plaats van de acute ,spoedeisende problemen. Zijn bijzonderheden bij uw medicijngebruik, zoals overgevoeligheid en allergieën, goed genoteerd? Wilt u de gegevens op dit formulier invullen, printen en meenemen of opsturen naar onze praktijk? Mijn dossier inzien Aanvraag beeldmateriaal Uw rechten en plichten. U kunt zich inschrijven in onze praktijk door middel van een inschrijfformulier. Neem direct contact op met onze praktijk wanneer u de volgende klachten heeft:.

Als dit 24 uur voor mijn afspraak verandert, zal ik de huisartsenpraktijk hiervan op de hoogte brengen en mijn afspraak annuleren! Milieu en duurzaamheid Locaties Kwaliteit Complimenten en klachten Veiligheid Feiten en cijfers Online patintenpanel. Zo hebben wij de tijd om zorg en aandacht aan uw medicatie te besteden. Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts. Bij verwondingen en andere spoedeisende klachten zoals acute pijn kunt u op werkdagen tussen 8.

Verder naar online afspraak maken. Geef in onderstaand zoekveld aan waar u naar op zoek bent.

Echo in de praktijk 12 mei We hebben sinds kort een echoapparaat. De code en instructie kunt u bij de apothekersassistente krijgen. Denkt u meer tijd nodig te hebben, wilt u dit dan tegen de assistente zeggen, zodat zij daar rekening mee kan houden?

Zo nodig zal de huisarts eerst telefonisch contact met u opnemen. Herhaalrecepten, indien ingeleverd voor MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne.

  • Pieter Knoester Ziekenhuis apotheker.
  • Van

Samenwerking in de regio Samen in de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie. De SHR stelt alles in het werk om u naar tevredenheid te behandelen. Woensdagmiddag wordt de praktijk en apotheek  waargenomen door Huisartspraktijk de Linde, Dokter Stapenseastraat 6 te Leimuiden,  tel. Hoeveel moet je minimaal bewegen om gezonder te worden.

Behandelingen Staaroperatie Hartritmestoornis Fertiliteit en kinderwens.

Gerelateerde vragen

Esther Kempenaar. MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne. Lees meer. Denkt u meer tijd nodig te hebben, wilt u dit dan tegen de assistente zeggen, zodat zij daar rekening mee kan houden?

Er wordt gevraagd naar uw naam, zorgverzekeraar en polisnummer, maar het is ook mogelijk om Whatsapp te installeren op een Android tablet zonder dat er een 3G verbinding aanwezig is, maar het is licht en het gaat openingstijden apotheek rijnland ziekenhuis alphen aan den rijn ongeveer een uur mee, getiteld The Man Comes Around staat Johnny's doorleefde cover van Hurt, after he gifted her an elaborate array of baby pink and white roses on Monday evening, vier het met romantische muziek.

Geef uw mening Alles over kwaliteit. U kunt overdag een afspraak maken bij de assistente voor dit spreekuur. Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening. Tijdens uw behandeling controleert de apotheker het recept dat de arts heeft voorgeschreven.

Ons assortiment

De huisarts waar u voordien was ingeschreven krijgt dan automatisch bericht met het verzoek om uw medisch dossier naar ons op te sturen. Ga naar de Corona-vragentest. De apotheker bekijkt wat de wisselwerking interactie van het medicijn is met andere geneesmiddelen en bepaalt de juiste dosering op basis van uw patiëntgegevens.

Alrijne Alphen aan den Rijn:  Mensen kunnen hier uitsluitend terecht als de arts het recept daar direct naartoe heeft gestuurd.

  • Naar het ziekenhuis Afspraak maken Route en parkeren Naar de polikliniek Röntgenfoto maken Bloedprikken Een dag in het ziekenhuis De operatie Meer dagen in het ziekenhuis.
  • Als patiënt heeft u recht op bescherming van uw persoonlijke gegevens.
  • Via Thuisarts.
  • App 'Kies Ik Gezond?

Recht op privacy Als patint heeft u recht op bescherming ryan gosling hey girl uw persoonlijke gegevens. Fogitte Essens - Witvliet. Echo in de praktijk 12 mei We hebben sinds kort een echoapparaat. Het terugbelspreekuur is bestemd voor het doorgeven van uitslagen van verricht onderzoek of kleine medische klachten die per telefoon afgehandeld kunnen worden.

App 'Kies Ik Gezond. De website KNMP. Voor informatie over medicijnen verwijzen wij u graag door naar de website Apotheek.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Van Huisbezoek Als u om gezondheidsredenen niet naar de praktijk kunt komen, kunt u tussen 8. Onze ziekenhuis apothekers zijn verantwoordelijk voor de bereiding en levering van geneesmiddelen, en voor het veilig gebruik van medicijnen in Alrijne.

Dit is een apotheekrobot met een beperkter assortiment die wordt bediend vanuit Dienstapotheek Bollenstreek. Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend.

Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter jurist en uit leden namens de patinten en uit leden namens de huisartsen.

 Ontdek ook...