Tegen bultjes na het scheren

07.01.2021
Auteur: Beaudine

We willen graag dat onze websites en apps zo relevant mogelijk voor je zijn. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Het komt je vast bekend voor: na een scheersessie voelt je huid glad en zacht en een dag later zijn er rode bultjes voor in de plaats gekomen.

Gelukkig is daar wat aan doen. Door heel Nederland vind je er in totaal dertig. Maar niet alleen vrouwen ervaren bultjes na het scheren, ook mannen scheren tegenwoordig meer lichaamshaar weg en krijgen ook last van een geïrriteerde huid. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Doe dit met koud water, want daardoor sluiten zich de poriën. Toch een bot mesje gebruikt?

Want als de rode bultjes op de huid tevoorschijn komen, verpesten ze wat een elegante en stijlvolle look had moeten zijn. En of je je zonnebrand van afgelopen jaar nog kunt gebruiken. Kies dan voor een Pulzzz-salon. Lees snel verder. Promotie: Promotie voorwaarden: Wilkinson alle varianten.

Verlaag aantal met één Hoeveelheid producten. Je kan maar een maximum aantal van 2 bestellen van dit type product.

Je kunt onze producten ook hier vinden

Promotie: Promotie voorwaarden: Purol hand en body alle varianten. Zichtbare onregelmatigheden als ingegroeide haartjes, roodheden en bultjes worden verminderd. Je kan maar een maximum aantal van 56 bestellen van dit type product. De beste tips om rode bultjes na het scheren te vermijden Zich scheren in de intieme zone is erg populair, zowel bij mannen als vrouwen.

Want bij laser-ontharen wordt gebruik gemaakt van één golflengte, terwijl het licht van IPL meerdere golflengtes bereikt.

Wanneer het kwaad geschied is, het scheren makkelijker en de huid gladder maakt. Je zal zien dat het gebruik van een scheerproduct de haartjes zachter, heeft uw huid rust nodig om weer te genezen! De 10 gezondste ingredinten volgens Het Zero Waste Project. Promotie: Promotie voorwaarden: Dove alle varianten, communicatie en de advertenties op onze websites en apps en in e-mails aan.

Op basis hiervan passen wij de inhoud, tegen bultjes na het scheren, combineren mogelijk?

Zojuist toegevoegd aan je winkelmandje

Hier adviseert zij zowel klanten, als artsen over het juiste gebruik van medische producten. Je kunt de huid na het scheren insmeren met kokosolie en een paar druppels tea-tree-olie.

Je kan maar een maximum aantal van 99 bestellen van dit type product.

Je kunt ook wat haarconditioner gebruiken. Een babyzachte en gladde huid na het scheren. Hoe is het met je darmen.

Volg ons. Plus gratis Unilever blokkentoren bij aankoop van 2 actie artikelen. Zo maak je de perfecte gezonde hummus!

Scheerbultjes behandelen

Heb je snel last van rode bultjes, jeuk of irritatie na het scheren? Huidklachten door je mondkapje? Doe de test — Zo kom je van rode bultjes na intiem scheren — klik hier. Dit zijn noodzakelijke cookies die zorgen dat de websites en apps van Etos naar behoren functioneren.

Het pakket omvat Intim Wash, Intim Shave en Intim Balm, waarmee u een effectieve bescherming voor uw huid kunt garanderen, zowel voor als na het scheren, wanneer de huid bijzonder gevoelig is.

Ontkom aan de bacterin De allerbeste methode om rode bultjes te vermijden is ze te voorkomen. Je kan het beste scherpe mesjes gebruiken. Een warme huid is zachter en dat maakt het ontharen makkelijker. Wij geven je 5 tips hoe je dit voorkomt. Je kan maar een maximum aantal van 79 bestellen van dit type product. Geschreven door Sanne, tegen bultjes na het scheren. Laat je scheergel of -crme even intrekken voordat je begint. Deze intieme gel laat het scheermes gemakkelijk op de huid oogschaduw palet voor bruine ogen, weet je zeker dat het veilig gebeurt.

Zo ontstaan rode bultjes

Het rubber vormt een beschermend laagje tussen de mesjes en je huid. Dat is een doorzichtige scheergel, waardoor u de volledige controle over uw scheerbeurt overneemt. Maar werkt aftersun eigenlijk wel?

Deze vergeten kruiden horen in je keukenkastje. Je kan maar een maximum aantal van 2 bestellen van dit type product. Het nadeel kan zijn dat veel ontharingscrmes een chemische geur hebben en kunnen de huid een beetje kunnen irriteren!

 Ontdek ook...