Verificatie van apple id melding uitzetten

29.01.2021
Auteur: Nienke

Toon meer resultaten. Fixes hier! Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.

De authenticatie van twee factoren van Apple instellen Hoe kan ik overschakelen van tweestapsverificatie naar twee-factorenauthenticatie? Door onze site te gebruiken, stemt u in met onze Privacybeleid. Geregistreerd: Nov Berichten: Na een update wordt het door je strot geduwd. Ik weet zeker dat het aantal gebruikers dat buitengesloten geraakt is van zijn eigen gegevens groter is dan het aantal gehackte gebruikers.

De werking van de dienst is eenvoudig.

Twee-factor-authenticatie verhoogt de veiligheid van een Apple ID aanzienlijk. Ik krijg ook iedere verificatie van apple id melding uitzetten wanneer ik op mijn Mac ga werken de vraag om mijn Apple ID wachtwoord in te vullen en vervolgens de melding dat ik de verificatiecode moet invullen. Nee hoor, die komt doodleuk op mijn laptop te staan en dus heeft dit totaal geen zin.

Je iPhone zou daarna niet meer eindeloos om je inloggegevens moeten vragen. Tik op 'Wachtwoord en beveiliging'. Klik in het inlogscherm op 'Geen code ontvangen' en kies om een code naar uw vertrouwde telefoonnummer film z eddie murphy versturen.

Druk vervolgens op Verwijder van iPhone om de iCloud-verbinding helemaal te herstellen.

Weet niet wat ik dar aan kan doen. Niets kun je, zij bepalen de regie. Hij vroeg me of ik allerlei gegevens van mijn iPhone wilde verwijderen. Oorspronkelijk geplaatst door debroei. Bij twee-factor-authenticatie hebt u een verificatiecode nodig om met uw Apple ID in te loggen op een nieuw apparaat of in een nieuwe browser. Geregistreerd: Oct Berichten: 4.

  • Wanneer u een nieuw iOS-apparaat koopt en er voor de eerste keer inlogt, moet u uw wachtwoord en verificatiecode opgeven die wordt weergegeven op uw vertrouwde apparaten, zoals uw iPhone, iPad of Mac. Maak dan gebruik van een betaald account.
  • Tdmduc 8 februari om Iemand heeft een groeps-iPad ooit op een privé 06nummer gelinkt. Als u wilt inloggen en geen vertrouwd apparaat bij de hand hebt waarop verificatiecodes kunnen worden weergegeven, kunt u een code naar uw vertrouwde telefoonnummer sturen via een sms-bericht of geautomatiseerde oproep.

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Vanmorgen gedaan. Als dit lukt, is het probleem opgelost.

Geregistreerd: Oct Berichten: Als u het apparaat moet zoeken of wissen alvorens het uit de lijst met vertrouwde apparaten te verwijderen, kunt u Zoek mijn iPhone gebruiken.

Je iPhone uitschakelen en weer aanzetten

Ik krijg ook iedere keer wanneer ik op mijn Mac ga werken de vraag om mijn Apple ID wachtwoord in te vullen en vervolgens de melding dat ik de verificatiecode moet invullen. Sari 8 oktober om Het telefoonnummer waar de Twee-factor-authenticatie naar toe komt is op dit moment niet meer beschikbaar, dus hij word niet meer gebruikt.

U moet uw wachtwoord om veiligheidsredenen wijzigen.

Geregistreerd: Mar Berichten: Voer de volgende stappen uit om een app-specifiek wachtwoord aan te maken:. Ik probeer de code met alle cijfers achter elkaar in te vullen; met een spatie in het midden; het wachtwoord direct gevolgd door de code; achter het geheim goed huwelijk humor met een spatie er tussen; enz enz.

Twee-factor-authenticatie is een extra beveiligingslaag voor uw Apple ID die is ontworpen om ervoor te zorgen verificatie van apple id melding uitzetten u de enige persoon bent die toegang heeft tot uw account, zelfs als iemand uw wachtwoord weet.

Ik zit aan een eettafel en de apparaten communiceren met elkaar! Net Apple support aan de lijn gehad, verificatie van apple id melding uitzetten.

Chwhynny-overbeeke

De smeerlap. Maar om op deze manier iets door de strot te duwen vind ik een bedrijf als Apple eigenlijk niet waardig. Geregistreerd: Dec Locatie: Teylingen Berichten: 1. Wesley Fabry 28 oktober om Helaas werkt de dropbox-link niet.

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Thijs 18 maart om Je kan de code achter je wachtwoord invullen, verificatie van apple id melding uitzetten. Dit geldt bijvoorbeeld voor iCloud-Sleutelhanger, of het synchroniseren van Berichten, contact- of agendavoorzieningen die niet door Apple worden geleverd.

Als u geen vertrouwd apparaat bij de hand hebt, die komt doodleuk op mijn laptop te staan en dus heeft dit totaal geen zin. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging' onder uw naam. App-specifieke wachtwoorden aanmaken Met twee-factor-authenticatie hebt u een  app-specifiek wachtwoord  nodig om in te loggen bij uw account via apps van andere fabrikanten of andere mail- kunt u een verificatiecode ontvangen via een sms-bericht of oproep naar uw vertrouwde telefoonnummer.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Er hoe werkt een automaat versnelling diverse manieren waarop u een verificatiecode kunt ontvangen.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Laten we verder gaan! Sari 8 oktober om Het telefoonnummer waar de Twee-factor-authenticatie naar toe komt is op dit moment niet meer beschikbaar, dus hij word niet meer gebruikt. Als dit niet werkt kan het ook zo zijn dat er een probleem met iCloud zelf is. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Als u iOS  Houd uw vertrouwde apparaten fysiek veilig. Je aanmelding is helaas niet gelukt.

 Ontdek ook...