Wat als je telefoon niet wil opladen

08.01.2021
Auteur: Erick

Misschien is het niet ideaal, maar het werkt wél het beste: zet je telefoon tijdens het opladen uit. Helaas is het niet echt te achterhalen wanneer je oplader of smartphone stopt met laden bij een volle batterij.

Zo verleng je de batterijduur van je smartphone De bovenstaande oplaadtips komen ongetwijfeld goed van pas.

Je kunt ook checken of er een een update voor je besturingssysteem is. Zeker wanneer je je iPhone al een tijdje gebruikt en vaak in je broekzak stopt, verzamelt er zich veel stof en ander vuil in de Lightning-aansluiting. Wil je je voicemail instellen? Hulp nodig?

Zo laadt je smartphonebatterij écht snel op. Dit kan alleen met een iPhone 8 , iPhone 8 Plus of iPhone X en nieuwer, aangezien dit de iPhones zijn die draadloos opladen ondersteunen. Bij accessoires van andere leveranciers controleert u of ze gecertificeerd zijn door Apple.

Een batterij vervangen is vaak al binnen 30 minuten gebeurd. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet. Ilona Braam LinkedIn Gadgets 10 sep Je telefoon kalibreren. Skip to content Simyo. Dit is een magneet die om de kabel heen zit en de energie-overdracht verbetert.

  • Waarom laadt mijn telefoon niet meer op?
  • Hoe langer de accu de eerste keer werd opgeladen, hoe groter het geheugen en hoe beter je accu het volhield.

IPhone laadt niet op: dit kun je doen

Controleer of de kabel correct is aangesloten op de oplader en uw telefoon. Schakel de spaarstand in Elke iPhone en Android-smartphone heeft een spaarstand. Je zet de vliegtuigmodus van je iPhone aan door onderaan of bovenaan het scherm naar boven te vegen dit ligt verschilt per iPhone editie. Laad je telefoon nog steeds niet op, ga dan naar stap 3. Een volkswijsheid is om je batterij de eerste keer geheel leeg te laten lopen, om hem vervolgens weer helemaal op te laden.

Als dit niet het geval is, gaat u naar de geavanceerde stappen hieronder.

Ontdek het hier! Gebruik de originele lader. Elke iPhone en Android-smartphone heeft een spaarstand. Betaalbare Tech 25 okt Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen. Je smartphonebatterij is het snelst vol als je telefoon niets te doen heeft.

De kosten zijn mede afhankelijk van de prijs van de batterij en de complexheid van de telefoon. Is je batterij ondanks deze tips toch snel leeg? Problemen oplossen met een Android-apparaat dat niet kan worden opgeladen of ingeschakeld Gebruik de stappen op deze pagina om de volgende problemen op uw telefoon op te lossen: De telefoon wordt niet ingeschakeld. Is je smartphone geschikt?

Dan ben je helemaal een chte pro. Batterij reparatie of batterij vervangen. Computer Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet. Voelt die heet aan.

Gerelateerde artikelen

Problemen oplossen voor Android Problemen met hardware Problemen oplossen met een Android-apparaat dat niet kan worden opgeladen of ingeschakeld. Een kapotte batterij of oplader is niet altijd de reden waarom je telefoon niet meer goed oplaadt.

Schakel de spaarstand in Elke iPhone en Android-smartphone heeft een spaarstand. Laat uw apparaat daarna nog een half uur opladen. Het batterijpercentage weergeven op een iPhone.

  • We regelen het graag voor je.
  • Dit zijn de 5 beste gratis apps van het moment.
  • Zo kun je jouw smartphone wanneer je maar wil opladen.
  • Maar, we hebben hieronder ons best gedaan om alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen.

Laad uw apparaat een half uur op als het apparaat daarna niet reageert, leest u hier wat u moet doen. Kom direct langs, wat als je telefoon niet wil opladen. Voor we dit doen moeten we natuurlijk wel eerst vaststellen wat het probleem is. De stelling is daarom niet per se een fabel, maar ook geen feit! Je betaalt niets extra voor eSIM. Ontdek het hier. Een kapotte batterij of oplader is niet altijd de reden waarom je telefoon niet meer goed oplaadt.

Voeding aansluiten

Dan kun je hem het beste even uit de stekker halen. Mocht dit niet zo zijn kom dan gerust langs bij een van de GSM Reparatie Centra vestigingen om het probleem vast te laten stellen door een van onze telefoon reparateurs. Reparatie vanuit voorraad.

Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privnummers, is het misschien ook tijd voor een nieuwe telefoon. Anders moet je er iets voor betalen en afhankelijk van hoeveel, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. Druk kort op jaloezieen voor velux dakraam volume-omlaagknop.

De tweede reparatie die wij aanbieden is een oplaadpoort reparatie.

 Ontdek ook...