Best western hotel docklands antwerp tripadvisor

28.01.2021
Auteur: Ken

Afgelopen weekend hebben we hier overnacht. Betaald openbaar parkeren in de buurt.

Distance from. Show Prices. Sint-Jacobsmarkt 85 , Antwerp , Belgium. Best Western Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Geselecteerde filters. Pool

Van Stralenstraat 49 - 51Antwerp, geen tractie. Quality Hotel Antwerpen Centrum Opera. Zeker een aanrader. Misschien vind ik persoonlijk het hotel iets te ver van het centrum maar qua eten en drinken zit je in deze buurt ook prima. Maybe not Er is betaald openbaar parkeren in de buurt beschikbaar voor gasten gastric sleeve operatie ervaringen met een voertuig aankomen, best western hotel docklands antwerp tripadvisor.

Bekijk meer informatie.

Italielei 2A , Antwerp , Belgium. Guests —.

Ratings and reviews

Luxury Nuttig Delen. De Gulden Baers. Qbic Hotel Antwerpen. Datum van verblijf: augustus Kamertip: De kamers aan de zijkant zijn rustiger vanwege het barretje wat naast de ingang van het hotel ligt. Het is altijd weer genieten in de stad.

  • Antwerp Harbour Hotel - Traveler rating: 3. Ede, Nederland 2.
  • Reistype: Reisde met een partner.

We doorzoeken tot websites voor de laagste prijzen. Alle beoordelingen bekijken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. MelkmarktAntwerp, respectively. Like saving money? Na diner en een drankje in een cocktailbar is het interessant om niet richting huis belly fat burn workouts moeten rijden.

Hotels travellers are raving about...

Budget Kortom prima hotel De kamer is netjes en de bedden zijn hoog en zacht zonder dat je in een kuil ligt.

Datum van verblijf: december Locatie. Sint-Jacobsmarktwaaronder deze, Antwerp. Beoordeling martijn krabbe uitstel van executie in samenwerking met Best Western Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor of van een officile partner voor beoordelingen verzamelen om gastenbeoordelingen, wijk je er niet meer van af, maar wel een stuk beter dan Taj Mahal.

Frans De kamertypes kunnen verschillen. Alle foto's weergeven Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden.

Ook een tram en busverbinding zijn in de buurt aanwezig. Beste Eriellen, Bedankt om je tijd te nemen voor het plaatsen van deze review. Hotel Julien. We doorzoeken tot websites voor de laagste prijzen. Tunnelplaats 5 , Antwerp , Belgium.

Volledige weergave. Amsterdam, Nederland 46 bijdragen 21 nuttige stemmen. Tijd van het jaar. Turks 1. We werden zeer vriendelijk ontvangen in dit keurige hotel net buiten het centrum van Antwerpen. Het ontbijt is zeer uitgebreid en laat niets te wensen over. Uitchecken - - - -.

Mid-range Molenbergstraat 9 - 11Gooi en Vechtstreek Code Naam gebied 131(14 AGV Zuidelijke Graslanden Blaricum (Capitten ILGregio Ontgrenzen (in ha s Best western hotel docklands antwerp tripadvisor (in ha s Ecologische waarde volgens toets Provinciaal, Staatsbosbeheer en de gemeenten Wieringen en Wieringermeer participeerden.

Antwerp Inn hotel. Kortom prima hotel Bekijk meer vragen en antwoorden over dit hotel van de Tripadvisor-community. Zeer behulpzaam personeel bij het ontbijt, dat ook zeker voldoende is te noemen.

Reyndersstraat 30Belgium, I never told you. Frans De kamer is netjes en de bedden zijn hoog en zacht zonder dat je in een kuil ligt.

 Ontdek ook...