Internet explorer browsegeschiedenis bekijken

05.02.2021
Auteur: Mina

Cookies en andere sitegegevens. Soort informatie Wat wordt er verwijderd Browsergeschiedenis De lijst van websites die u hebt bezocht, inclusief uw vaak bezochte sites Cookies en opgeslagen websitedata Websitebestanden die uw data voor deze sites opslaan, zoals aanmeldingen en locaties Data en bestanden in het cachegeheugen Kopieën van webpagina's, afbeeldingen en dergelijke, die worden bewaard om pagina's sneller te laden Downloadgeschiedenis Lijst met bestanden die u hebt gedownload Dit heeft geen invloed op de werkelijke gedownloade bestanden.

Met jouw toestemming kan nieuwe Microsoft Edge   informatie voor je onthouden, waardoor je makkelijker kunt terugkeren naar een favoriete site of formulieren kunt invullen.

De hele geschiedenis wissen is overigens niet altijd de verstandigste keus. Er verschijnt dan een venster met de browsergeschiedenis van je Mac. Je internetgeschiedenis is gesorteerd op datum in drie secties: Het afgelopen uur, de afgelopen week en ouder.

Door vervolgens op de knop Verwijderen te klikken, die rechts boven de lijst met geschiedenisitems is weergegeven, worden alle geselecteerde items uit de geschiedenis gewist. Dit artikel is Tiếng Việt: Truy cập lịch sử duyệt web của Internet Explorer.

Klik op de pagina Geschiedenis op de optie Browsegegevens wissen.

Kies internet explorer browsegeschiedenis bekijken Internetopties in de vervolgkeuzelijst. Geen informatie die is opgegeven in formulieren worden bewaard. Klik op de knop Bevestigen en Mac Cleaner doet de rest. Vink het selectievakje aan naast elke categorie van informatie die u wilt verwijderen en tik of klik vervolgens op  Verwijderen. Op het privacydashboard kun je gegevens bekijken of verwijderen.

  • Overige secties weergeven
  • Meer ideeën

Uw browsegeschiedenis weergeven en specifieke sites verwijderen

Je vindt hem helemaal rechts bovenaan in het menu. Dit onderdeel van het menu staat links bovenaan op het scherm van je Mac. Hoe kunnen we het nog beter doen? In Microsoft Edge en andere webbrowsers kunt u op vergelijkbare wijze de geschiedenis wissen. In andere talen English: View Browsing History. Methode 4 van Klik op de pagina Geschiedenis op de optie Browsegegevens wissen.

  • Blijkbaar zijn de methoden om de browsegeschiedenis in verschillende versies van Internet Explorer te bekijken anders, net als de methoden voor het wissen van de geschiedenis in Internet Explorer. Vervolgens wordt u gevraagd om te bevestigen dat u geselecteerde bestanden wilt verwijderen.
  • Zie  Browsegeschiedenis weergeven en verwijderen in Microsoft Edge voor informatie over het werken met de browsegeschiedenis in Microsoft Edge. Gratis online HEIC-omzetter.

Dit onderdeel van het menu staat links bovenaan op het scherm van je Mac. Deel 2. Wanneer u een incognitovenster of een InPrivatevenster opent dan zal: Geen browsergeschiedenis worden bijgehouden. Overige secties weergeveninternet explorer browsegeschiedenis bekijken. Ik noem hieronder enkele redenen, maar uiteindelijk is het uw keuze. Hartelijk dank voor uw feedback.

Geschiedenis wissen en beheren

Blijkbaar zijn de methoden om de browsegeschiedenis in verschillende versies van Internet Explorer te bekijken anders, net als de methoden voor het wissen van de geschiedenis in Internet Explorer.

Firefox en Chrome zijn ook gelijk. Excuses, ons feedbacksysteem is momenteel offline. Gratis online video-joiner.

Methode 7 van Microsoft Edge. Voor het beheren en verwijderen van gegevens die in de Microsoft-cloud zijn opgeslagen, internet explorer browsegeschiedenis bekijken, ga je naar het privacydashboard. Klik om je browsergeschiedenis te wissen op Geschiedenis wissen rechts bovenaan in de hoek van dit menu, kijk of je 'Browsegeschiedenis' wel hebt aangevinkt en klik op Wissen!

Tik of klik op Internetopties.

Op je computer opgeslagen browsegegevens wissen

Ik noem hieronder enkele redenen, maar uiteindelijk is het uw keuze. Pop-ups blokkeren in Microsoft Edge. Dit is een van de eerste opties in het menu.

Deutsch: Browserverlauf anzeigen lassen. Afbeeldingen en bestanden in de cache. De URL's van sites die je hebt bezocht en de datum en tijd van elk bezoek.

Als je de iPhone gebruikt, dan kun die uw browsergeschiedenis tevens makkelijk inzien. Want als naast u ook anderen gebruik maken van hetzelfde gebruikersaccount op uw pc, internet explorer browsegeschiedenis bekijken dan gewoon naar geschiedenis wissen op iPhone hier. Volg ons? Gratis online PDF-compressor.

Een gids voor het wissen van de browsergeschiedenis in Windows-besturingssystemen

Dit is een van de eerste opties in het menu. Verzenden Nee, bedankt. Secties verbergen Probeert u het later nog eens.

Uw browsegeschiedenis in Internet Explorer wissen Wanneer u uw browsegeschiedenis in Internet Explorer wilt verwijderen, door Microsoft aanbevolen browser is er Het nieuwe Microsoft Edge biedt eersteklas prestaties met meer privacy. Meer hulp nodig. De nieuwe, kunt u de handige sneltoets Ctrl-Shift-Del gebruiken, teneinde tijdig de EHS te realiseren, internet explorer browsegeschiedenis bekijken.

 Ontdek ook...