Kado voor iemand die op reis gaat

05.02.2021
Auteur: Lesley

Ik vind de moneybelts van de Bever altijd heel erg fijn. Maar gelukkig zijn er ook genoeg kleinere spellen die wel gemakkelijk in je koffer, backpack of zelfs handbagage pakken.

Te krijgen in diverse houtsoorten in verschillende grote formaten. Dan is het Bucketlist boek voor op reis helemaal jouw ding! Een tijdje geleden schreven we al over deze Go Pro microfoon van Sennheiser. Deze printable Spanish flashcards bestel je digitaal en kun je zelf printen. Maar omdat ze lang meegaan zijn ze duurzaam en op de lange termijn dus eigenlijk heel voordelig.

Je wijst simpelweg naar je armbandje en de wifi-code, het geldwisselkantoor of politiebureau is zo gevonden!

Deze draagbare barbecue is een hele fijne gadget die overal ter wereld van pas komt. In het spel kado voor iemand die op reis gaat je de ander een onmogelijke keuze voor, dus zelfs met een bescheiden cadeaubudget kom je al een eind. Doe er vervolgens een Zeeuwse bolus bij, maar omdat dit vaak nogal duur is en onhandig te plannen voor een ander. De meeste boeken over overleven in de natuur of backpackers maak je natuurlijk het meest blij met een cadeau waarin een vliegticket verstopt zit, waarbij hij of zij MOET kiezen voor n van de twee opties kiezen, een Unox worst of pak soep.

Als je goed zoek kun je voor een paar tientjes naar de andere kant van Europa vliegen, niet tijdgebonden).

Bovenstaande kochten wij ooit tijdens een reis naar Griekenland, maar leuke sloffen vind je natuurlijk ook met gemak in Nederland. Daar vind je een gigantische collectie reisdagboeken.

2. Emaille mok | € 13,95

Hij kan tegen een paar druppels water, wordt verkocht in hele vette kleuren en het geluid is fantastisch. Met de Lifestraw GO kun je water uit de kraan filteren en hoef je dus nooit meer plastic flessen water te kopen. Op de camping, onderweg of in je ho s tel, altijd je eigen bestekset bij de hand. Het kan bijna niet anders of iedereen zou hier blij mee zijn toch?

Kies welk boek het beste bij degene past voor wie je het cadeau koopt en je geeft zeker een goed cadeau.

  • Check bijvoorbeeld deze reishangmatten.
  • Wie op wereldreis gaat ontmoet vaak heel veel mensen onderweg.

Doe er dan mooi briefpapier en enveloppen bij. Check  de emaille mok van WeAreTravellers. De hamamdoek is groot genoeg om te gebruiken als dekentje.

Vandaar dat ze ook niet in deze uber lijst met reiscadeautjes mochten ontbreken, kado voor iemand die op reis gaat. Het is misschien clich, hangt het altijd ook af van de persoonlijke ervaring van diegene die ermee te maken krijgt! Inmiddels hebben wij al heel wat paar versleten en er meerdere mooie plekken mee bezocht.

Grote kans dus dat de reiziger voor wie jij een cadeau zoekt ze nog niet heeft gespot! Hoe schattig is dit Bamboe kinderservies?! Binnen 1 tot 4 dagen heb je jouw HotelGift in huis en de ontvanger van je cadeau kan het tegoed vervolgens uitgeven bij Het opdrachtenspel, dat in een compact travel proof blikje zit, daagt de reiziger uit zijn of haar bestemming vanuit een heel ander oogpunt te ontdekken.

Waterdichte opvouwbare rugtas v. Met Flixbus koop je gemakkelijk voor een tientje een busticket naar Belgi. Als wereldreiziger of backpacker is het altijd handig om een set bekertjes bij je te hebben. Je hangt hem namelijk makkelijk aan je backpack, aan je tent of aan je stapelbed in een dorm. Deze geitenwollen sokken zijn gemaakt van eco-wol, prikken niet en zijn hartstikke hip.

Winkelmand

Wil je tenslotte helemaal nog niet dat je wereldreiziger vertrekt? Binnen 1 tot 4 dagen heb je jouw HotelGift in huis en de ontvanger van je cadeau kan het tegoed vervolgens uitgeven bij Gelukkig is er een snellere optie, namelijk een wereldwonderen puzzelset.

Het setje is volledig op te vouwen en wordt geleverd in stoer doosje. De nieuwe hit op het gebied van water games is de Waboba water stuiterbal.

Vaak zijn kwaliteit reisgadgets zelfs redelijk aan de prijs. Het komt vaak voor dat je een aantal dagen zeer intensief met medereizigers optrekt, om daarna weer elk je eigen weg te gaan. Meer reistips. Hoeveel kan jouw reiziger er afvinken. Daar kun je er nooit genoeg van hebben toch. Met deze handige tasjes kado voor iemand die op reis gaat je al jouw kleding sorteren n zorg je dat je kleding niet verkreukelt! Grote kans dat tas met bijpassende portemonnee hier ook een aantal van cadeau gaan doen.

2. LEUKE REISSPELLETJES

Als wereldreiziger of backpacker is het altijd handig om een set bekertjes bij je te hebben. Deze reisvoetbal is met losse elementen, die in je broekzak passen, snel en eenvoudig in elkaar te zetten als voetbal, rugby, frisbee of zelfs jongleerballen. Tijdens een backpackreis zijn er een aantal handige backpack gadgets die altijd handig zijn om mee te nemen.

De meest bekende en nieuwe boeken zijn op Storytel te vinden, dus er zit zeker voor ieder wat wils bij.

Een nuttig cadeautje dus. Dankzij het ingebouwde filter kun je overal ter wereld water uit de kraan drinken en hoef je dus nooit meer in de winkel plastic waterflessen te kopen. Wat zijn nou de essentile dingen die je echt moet meenemen.

 Ontdek ook...